www.vooruit.be

Ful & The Knife

EUROPA EUROPA

Theaterzaal - Concert, Performance
  • Ful & The Knife Ful & The Knife
  •  Ful & The Knife  Ful & The Knife
Ful & The Knife  Ful & The Knife
vorige
volgende

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Het Zweedse elektroduo The Knife werkt voor ‘Europa Europa’ samen met de activistische kunstgroep Ful. Verwacht je dus niet aan zomaar een concert van The Knife: de show is een anti-nationalistisch cabaret dat de Europese politiek rond migratie en mensenrechten wil aankaarten. Het wordt een hulde aan vluchtelingen die door mensensmokkelaars, camera’s, prikkeldraad en politiegeweld opgejaagd worden. De boodschap: weg met muren, weg met grenzen, niemand is illegaal.

 

Extra informatie

Engels

 

De opbrengst van dit concert gaat integraal naar Hand-in-Hand Gent, een eerstelijnsorganisatie die humanitaire, administratieve en juridische hulp biedt aan mensen zonder papieren, asielzoekers, migranten en nieuwkomers in precair verblijf. Het doel dat Hand-in-Hand Gent daarbij steeds voor ogen houdt, is een meer rechtvaardige samenleving, waar vluchtelingen een eerlijke kans krijgen.

Credits

door art group Ful en The Knife met Bahareh Razekh Ahmadi, Ellen Nyman, Karin Dreijer, Kudzai Chimbaira, Maya Hald en Olof Dreijer / regie: Nasim Aghili