www.vooruit.be

GEANNULEERD! Kapitein Winokio

wegens ziekte

Theaterzaal - Pop, Concert, Kids
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

***NIEUWE DATUM SHOWS KAPITEIN WINOKIO***

 We hebben de (drukke) agenda's van Vooruit en Kapitein Winokio bij elkaar gelegd en hebben een nieuwe datum gevonden: dinsdag 3 april (dat is de eerste dinsdag van de Paasvakantie).

Jouw gekochte tickets blijven gewoon geldig.

Kan je er toch niet bij zijn op de nieuwe datum, dan betalen we de tickets terug. Stuur daartoe je aantal tickets en je rekeningnummer door naar info@vooruit.be, en wel voor zaterdag 3 maart.

Je kan ook opteren voor een Vooruit cadeaucheque voor hetzelfde bedrag.

Nogmaal bedankt voor het begrip!

Ondertussen gaat het al veel beter met matroos Petroleum, Kapitein Winokio geeft je nog een kleine update:


 

 

De leukste kapitein van het land komt naar Vooruit!

Kapitein Winokio is bang van beren. Hij wordt boos wanneer zijn goocheltruc niet lukt en bedroefd als niemand met zijn grapje lacht. Maar zingen met alle kampioenen, daar wordt hij blij van!

In dit muzikale circus vliegen de angsthazen, krokodillentranen en bibberbeentjes gewoon tussen de clownsneuzen door. Want de Kapitein, Mevrouw de Poes & de Muziekmatrozen jongleren in deze show met alle emoties, met Dimitri Leue als circusdirecteur / regisseur!

Extra informatie

za 10.02 – 13:30 Theaterzaal
concert / #tegast

 

De voorstelling van de Kapitein is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Opgelet: ook kleine rakkers die op de schoot van mama of papa blijven zitten, moeten over een geldig ticket - en dus ook een zitplaats - beschikken.

Credits

Kapitein Winokio: Winok Seresia (vocals) - Ivanov: Ivan Smeulders (accordeon) - Mevrouw de Poes: Marie-Anne Coppens (vocals) - Petroleum: Peter Pask (bas) - Karlito Bakermat: Karel De Backer (drums) - Sterke Voet: David Piedfort (gitaar) - regie: Dimitri Leue