www.vooruit.be

Trio El Azzouzi

Minard - Concert, Literatuur
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Fikry El Azzouzi, Gerda Dendooven & Mauro Pawlowski

‘Trio El Azzouzi’ is een bezwerende jamsessie van muziek, tekst en beeld. Een uur lang improviseren Mauro Pawlowski, Fikry El Azzouzi en Gerda Dendooven samen. De ene op gitaar, de anderen met een microfoon of penseel in de hand. Je hoort honderd symfonieën tegelijk - mét extra koebel.

Fikry El Azzouzi schrijft columns en theaterstukken (‘Reizen Jihad’, ‘Malcolm X’). Na zijn fel bejubelde debuutroman ‘Het Schapenfeest’ en de novelle ‘De handen van Fatma’ won hij in 2014 met ‘Drarrie in de nacht’ de Arkprijs van het vrije woord. Onlangs verscheen zijn nieuwste roman ‘Alleen zij’. Schrijfster en illustratrice Gerda Dendooven ontving voor haar jeugdboeken het Zilveren Penseel, de Boekenpauw en de prestigieuze driejaarlijkse Vlaamse Cultuurprijs. Ze was de allereerste Kinderconsul van Vlaanderen en illustreert ook krantencolumns en boeken voor volwassenen. Zanger-gitarist Mauro Pawlowski is het bekendst van zijn werk met dEUS, Evil Superstars, Wim Vandekeybus, Kiss My Jazz en Buscemi. 

 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Extra informatie

do 15.02 - 20:00 Minard
literatuur / concert
€14 / 12 / 10 / 8

#schrijversconcert