www.vooruit.be

Uitgelezen December

Saskia De Coster / Arthur Japin / Joris Hessels / Tommigun

Theaterzaal - Literatuur
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid
di 19.12.17 20:00 - 22:00 Theaterzaal
Prijssoort Rang 1
-18 € 4,00
-26 € 4,00
Basisprijs € 8,00
+65 € 6,00
De Morgen-voordeelprijs € 4,00
bestellen

Je gids in het Letterland 

Een mensenleven is voor de gemiddelde lezer ongeveer net lang genoeg om zo’n 3500 boeken te lezen. Dat klinkt veel, maar dat is het eigenlijk niet. Elk jaar verschijnen er wereldwijd zo’n één miljoen boeken: een gigantische hoeveelheid lectuur om op je eentje te doorploegen. Gelukkig is er hulp: het welbekende boekenprogramma Uitgelezen wijst je ook dit seizoen de weg door Letterland.

Een gerenommeerd panel, met journaliste Anna Luyten en voorzitter van het Vlaams Fonds voor de Letteren Jos Geysels, vist de parels uit die enorme poel van boeken. Samen met enkele boeiende gasten leveren ze commentaar op de literaire actua, geven de avontuurlijkste leestips en hebben het uitgebreid over de Boeken op Tafel. Presentator Fien Sabbe leidt alles in goede banen. 

Het panel gaat voor deze editie in gesprek met o.a. auteurs Saskia De Coster en Arthur Japin, alsook met radiomaker Joris Hessels.

Boeken op Tafel:

  • Thomas Verbogt: 'Hoe alles moest beginnen'
  • Tom Lanoye: 'Zuivering'
  • Murakami: 'De moord op Commendatore'

Wil je geen Uitgelezen missen? Dan kan je alvast onderstaande data in je agenda noteren en een Uitgelezen-abo aanschaffen. 

Extra informatie

di 19.12 - 20:00 Theaterzaal
literatuur
€8 / 6 / 4
NED
ism De Morgen & Boekhandel Walry