www.vooruit.be

Rebecca Havemeyer / Rummelsnuff / Birdcloud

Café - Concert, Feest, Party, Performance, #Nightlife
  •    
  •    
  •    
     
vorige
volgende

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Rebecca Havemeyer / Rummelsnuff / Birdcloud

 

####

Rebecca Havemeyer

Dandy queer bomb met een engelenstem 

Pruik, hoge hakken, netkousen en relatief subtiele make-up: Rebecca Havemeyer is wat je noemt een klassieke drag queen. Rebecca is zoet, zuiders en heeft een hart van goud. Een dandy queer bomb met een engelenstem die de tand des tijds doorstaat en artistiek entertainment garandeert. Zet je schrap voor een onvergetelijk concert vol covers. Everything for your cultural pleasure!

Rebecca Havemeyer is een alter ego van de Amerikaanse artiest Paul Soileau. Tijdens het openingsweekend kan je Paul ook nog aan het werk zien als Christeene

 

####

Birdcloud

“The most dangerous group in Country Music.” - Houston Press

‘Warshin’ My Big Ol’ Pussy’, ‘Ice Balls’ en ‘Fuck You Cop’: drie hits en evenveel goede redenen om deze Birdcloud niet te missen. Makenzie en Jasmin, afkomstig uit deep down south Tennessee, brengen heerlijk satirische en politiek incorrecte bluegrass en country - denk aan Kinky Friedman, David Allen Coe en Hank Williams III. In hun nummers tackelt het duo talloze taboes, met op de eerste plaats hun eigen white trash achtergrond. Birdcloud bekritiseert én viert zo tegelijkertijd haar Zuiderse identiteit. De muzikale evenknie van een South Park-aflevering, inclusief mandolines en nogal vreemde harmonicasolo's.

  • “True-to-life, with a healthy dose of humor” - Rolling Stone

Warshin My Big Ol - Birdcloud from Birdcloud on Vimeo

 

####

Rummelsnuff

Popeye op beats

Bodybuilder, acteur, ex-buitenwipper van de legendarische Berlijnse club Berghain en een geliefd figuur in het Berlijnse nachtleven: Roger Baptist is het allemaal. Als Rummelsnuff maakt hij de meest hilarische, door testosteron doordrenkte muziek. Alles kan in het universum van Rummelsnuff: duistere zeemansballades, bombastische electropunk, hoempapa folk én antifascistische strijdliederen. Live brengt kapitein Rummelsnuff zijn partner in crime / matroos Maat Asbach mee. Popeye op beats!

 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Extra informatie

do 28.09 - 21:00 Vooruit Café
performance / concert
gratis
ENG 

#nightlife

Credits

beeld / photo: Celesta Danger