www.vooruit.be

Camilla Läckberg

Boekvoorstelling Heks

Balzaal - Literatuur
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Nieuw avontuur in de dodelijkste gemeente van Zweden

Met meer dan 20 miljoen verkochte boeken in 60 landen mag je de Zweedse Camilla Läckberg gerust een van de bestverkopende thrillerauteurs ter wereld noemen. Haar heerlijke misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck krijgen uitstekende recensies en vonden vlot de weg naar een internationaal lezerspubliek. Klassiekers als ‘IJsprinses’, ‘Predikant’ en ‘Leeuwentemmer’ waren wekenlang niet weg te denken uit bestsellers-lijstjes.

Een groot aantal van haar boeken werd ondertussen verfilmd. En ook de succesvolle serie ‘Fjällbacka Murders’ is  gebaseerd op haar thrillers. Läckbergs nieuwste roman ‘Heks’ speelt zich trouwens weer af in de dodelijkste gemeente van Zweden: Fjällbacka. De auteur komt in Vooruit voorlezen uit dat nieuw werk. 

Wanneer een jong meisje van een boerderij net buiten Fjällbacka verdwijnt, denken speurders meteen aan een oude zaak. Dertig jaar geleden verdween daar een vierjarig meisje: zij werd later vermoord teruggevonden. Patrik Hedström acht de kans klein dat er een verband is tussen de verdwijningen, maar onderzoekt de mogelijkheid toch. Schrijfster Erica Falck staat hem bij. Wanneer ze dieper in de zaak verwikkeld raken, botst het duo op een verhaal over een vrouw die in de zeventiende eeuw werd beschuldigd van hekserij...

Camilla Läckberg wordt geïnterviewd door Marnix Verplancke.
 

 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Extra informatie

do 21.09 - 20:00 Balzaal
literatuur
€8 / 6 / 4
org Ambo Anthos, VBK & Vooruit