www.vooruit.be

It all happens in your head - Sarah Vanhee

Turning Turning

Dansstudio - Performance, Dans
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

 

 

Op elk moment van de dag spoken honderden gedachten door ons hoofd. Van sommige zijn we ons bewust, andere blijven dan weer zo goed als verborgen. In Turning, Turning proberen drie performers een stem te geven aan deze gedachtestroom. Ze willen alles laten zien wat zich hier en nu in hun hoofd afspeelt. Om hun gedachten hoorbaar te maken, moeten ze 'het nu' een stap voor zijn. Dus praten ze sneller dan ze denken, zeggen ze dingen hardop die ze tot nu toe alleen in stilte gedacht hebben. Ze vertellen verhalen die ze vergeten waren, gebruiken woorden waarvan ze niet wisten dat ze ze kenden. Ze hebben geen tijd om hierover na te denken.

De choreografie van gedachten Turning, Turning probeert 'het nu' in woorden te vatten en zal daardoor telkens anders zijn.

Sarah Vanhee is performer, conceptueel kunstenaar en schrijver. In haar werk mixt ze theater, beeldende kunst en literatuur, fictie en realiteit. Sarah Vanhee maakte de voorbije jaren niet alleen theatervoorstellingen, maar organiseerde onder meer ook een veiling van artistieke ideeën en publiceerde een boek met 33 onvertaalbare woorden uit verschillende culturen.

Extra informatie

opgelet: met één reservatie / ticket betaal je meteen voor de drie avonden

Credits

concept & performance: Sarah Vanhee - production: Manyone - with thanks to / met dank aan: Campo