www.vooruit.be

Vooruit verbouwt: we zijn gestart

 

Omschrijving

De komende maanden zit de voorgevel van Vooruit deels verstopt achter een houten wand. Daarachter werken we volop aan een compleet nieuwe inkomzone. Zo kunnen we onze artiesten, bezoekers en leveranciers nog beter ontvangen. Tegen de zomer van 2018 zou de nieuwe inkomzone klaar zijn.

Vooruit blijft open

Tijdens de werken blijft Vooruit gewoon open. Het Vooruit Café blijft bereikbaar en wie naar de Ticketbalie wil, volgt de rode lijn op de vloer in de gang naar de Theaterzaal. Check hier de openingsuren van het Vooruit Café en de Ticketbalie. Ook voor wie moeite heeft met trappen blijft Vooruit toegankelijk.

Sorry voor de hinder

Werken brengen onvermijdelijk werfverkeer, stof- en lawaaihinder met zich mee. We verontschuldigen ons hiervoor en proberen de overlast absoluut tot een minimum te beperken.

Meer weten?

De renovatie van de inkomzone is een belangrijke stap in een aantal nieuwe verbouwings- en renovatiewerken in Vooruit. Er komen ook extra studio’s voor artiesten, en ondergronds komt er technische bergruimte bij. Lees hier meer over de plannen.

Vragen over de verbouwingen? Mail verbouwen@vooruit.be.
#vooruitverbouwt

Dit artikel werd geschreven op 25.08.17

Reageer