www.vooruit.be

Menu

  •    
  • Patat_(c)Jan_Goeman Patat_(c)Jan_Goeman
  • Pastapesto_(c)Jan_Goeman Pastapesto_(c)Jan_Goeman
  • Courgettepasta_(c)Jan_Goeman Courgettepasta_(c)Jan_Goeman
  •    
  Patat_(c)Jan_Goeman Pastapesto_(c)Jan_Goeman Courgettepasta_(c)Jan_Goeman  
vorige
volgende

 

Voor een dagschotel (veggie/vlees) betaal je €14,40 in Vooruit.

 

+++ Menu deze week +++  

 

 

ma (avond) 13.11 & di (middag) 14.11
stoofpot met lam OF seitan, abrikozen & pistachenoten, fregola pasta, & geroosterde bloemkool

 

di (avond) 14.11 & wo (middag) 15.11
vol au vent OF quorn au vent, aardappelpuree

wo (avond) 15.11 & do (middag) 16.11
kip OF tofu, paksoy, soja & broccoli, basmatirijst

do (avond) 16.11 & vr (middag) 17.11
goulash met rund OF seitan, geroosterde paprika, gebakken krieltjes

vr (avond) 17.11 & za (middag) 18.11
visfilet OF vegetarische burger, pastinaakpuree, venkelsalade

za (avond) 18.11
gemarineerde kalkoen OF tofu op spies, pureer van aardppel & rode biet, linzen & humus


 

+++ En ook nog... +++

  • spaghetti (vlees) (€11,50)
  • kinderspaghetti (€9,50)
  • pasta pesto of ricotta (€11,90)
  • verse dagsoep (€3,90 of €5,30, incl. biobrood)
  • seizoensalade (veggie / vlees) (€14,40 of €10,90 voor een bowl)
  • diverse belegde (bio) broodjes met salade (vanaf €3,60)
  • hapjes (vanaf €1,60)
  • desserts: brownie / taart / aardbeiencrumble / ... (vanaf €3,40)


+++ Check de volledige menukaart +++

 


+++ De keuken van Vooruit +++

Onze keukenploeg staat voor een (h)eerlijke en creatieve keuken waarin iedereen de dagelijkse kost van thuis kan herkennen. Toch slagen onze mensen erin om tegen een betaalbare prijs steeds verrassend voor de dag te komen en creatief om te gaan met (biologische) ingrediënten.