www.vooruit.be

Prijzen, kortingen & voordelen

PRIJZEN

theater, dans, performance & literatuur

  • Basisprijs
  • Reductieprijs, aangeduid met (red): voor -26, 65+, mensen met een beperking, groepen vanaf 15 personen, professionelen (met onder andere de oKo-pas) of met een VDAB-inschrijvingsbewijs
  • Uitpasprijs (heb je een verhoogde tegemoetkoming: 20% van de basisprijs)
  • Abokorting geeft je 10% korting op de basisprijs

Breng bij elke reservatie je kortingsbewijs mee. Bij een reservatie voor 15 personen krijg je één gratis ticket bovenop de bestelling.

concerten

  • Avondkassaprijs (add)
  • Voorverkoopprijs (vvk): geldig tot 17:00 de dag van het concert
  • Uitpasprijs (heb je een verhoogde tegemoetkoming: 20% van de avondkassaprijs)

Reservaties moeten binnen de vier werkdagen betaald worden, anders worden ze automatisch geschrapt.

 

KORTINGEN & VOORDELEN

Abo's

Bestel jij 3 of meerdere tickets, dan krijg je een korting tot 20%! Kies zelf de events waar je naartoe wil, koop je tickets in één bestelling en geniet van een verlaagde prijs! Daarbovenop krijg je steeds 10% korting bij alle tickets die je nadien bestelt.Reductieprijs

Ben je jonger dan 26, ouder dan 65 of heb je een beperking, dan krijg je steeds een korting op de normale prijs voor events. 


 

Podiumhopper

Met de Podiumhopper kan je aan een zeer schappelijke prijs voorstellingen bijwonen bij Gentse collega’s. De Podiumhopper is een kortingscode van 4 x €5 die je eenmalig krijgt bij de aankoop van een abo. Je krijgt een Podiumhopper cadeau als je jouw abonnement bestelt voor vrijdag 30.09.2016.

NIEUW! Vanaf dit seizoen gaat de Podiumhopper digitaal. Je krijgt de kortingscode begin oktober per mail toegestuurd. Met die code kan je online tickets met een mooie korting reserveren bij collega’s als NTGent, De Bijloke, Opera Ballet Vlaanderen en de Handelsbeurs. De Podiumhopper is strikt persoonlijk en enkel geldig tijdens het seizoen 2016-2017.

De podiumhopper is niet cumuleerbaar met andere kortingen.


 

Cadeaucheque

Op zoek naar een origineel cadeau? Waarom niet eens een cadeaucheque van Vooruit proberen? Bestel voor een bedrag naar keuze een cadeaucheque online of bij de Ticketbalie. De cadeaucheque is een jaar lang geldig en kan ingeruild worden voor een ticket voor een voorstelling naar keuze. Als het ticket minder kost dan de cadeaucheque waard is, dan blijft het resterende bedrag beschikbaar op je cheque. Is het duurder, dan betaal je de rest gewoon bij. De cadeaucheque is niet geldig in het Vooruit Café.

 

Uitpas

Ben je Gentenaar en heb je een laag inkomen? Met de spaar- en voordeelkaart Uitpas Gent wordt je bezoek aan Vooruit een pak goedkoper. 

Met de Uitpas kan je in Vooruit punten sparen wanneer je naar een Vooruit-voorstelling komt (eigen programma). Ook kan je jouw gespaarde Uitpaspunten omruilen: in ruil voor 15 punten volg je al een rondleiding op zondag in het Vooruit-gebouw. Deze punten kan je enkel aan de Ticketbalie inruilen. Heb je een Uitpas met verhoogde tegemoetkoming? Dan kost een ticket 20% van de basis- of avondkassaprijs. Een ticket aan Uitpastarief koop je aan de Ticketbalie van Vooruit. Neem dus steeds je Uitpas mee bij het reserveren.

Je kan de Uitpas niet kopen in Vooruit, maar wel bij verschillende verkooppunten in Gent. Op uitin.gent.be vind je alle locaties.
 

Flashdeals voor studenten

Studenten kunnen genieten van straffe deals om Vooruit te ontdekken. Die worden aangekondigd via flashdeals.be, de nieuwsbrief en op Facebook. Mis ze niet!


 

Groepen & scholen

Voor (school)groepen gelden speciale tarieven en voordelen. Alle info vind je op vooruit.be/groepen.