www.vooruit.be

Prijzen, kortingen & voordelen

PRIJZEN

theater, dans, performance & literatuur

  • Basisprijs
  • Reductieprijs 1: voor +65 en groepen (niet-school) vanaf 15 personen.
  • Reductieprijs 2: voor -26, personen met een beperking, professionelen (oKo-pashouders) of met een VDAB-inschrijvingsbewijs.
  • NIEUW! Reductieprijs 3: voor -18. Aan de voordelige prijs van €8 geniet je als -18-jarige van alle Vooruit-voorstellingen. Ook groepen in schoolverband kunnen gebruik maken van deze lage prijs.*

De UiTPAS-prijs geeft je een verhoogde tegemoetkoming: je betaalt 20% van de basisprijs. De ABO-korting geeft je dan weer 10% korting op de basisprijs. Breng bij elke reservatie je kortingsbewijs mee. Reservaties moeten binnen de vier werkdagen betaald worden, zoniet worden ze automatisch geschrapt.

*Als de reductieprijzen lager zijn dan €8 geniet je als -18-jarige uiteraard van deze lagere prijs. Ook ligt de prijs van schoolvoorstellingen vaak nog lager dan €8. De juiste prijzen vind je in de gids of op www.vooruit.be.

 

concerten

  • Avondkassaprijs (add)
  • Voorverkoopprijs (vvk): geldig tot 17:00, op de dag van het concert
  • -18-prijs aan €8 - tenzij uitdrukkelijk vermeld staat dat deze reductie niet geldt

De UiTPAS geeft je een verhoogde tegemoetkoming: 20% van de avondkassaprijs. Reservaties moeten binnen de 4 werkdagen betaald worden, zoniet worden ze automatisch geschrapt.

 

10x10 

10x10, dat zijn 10 voorstellingen aan €10. In deze reeks nieuwe creaties heb je de kans om artiesten te ontdekken die je nog niet kent. Spannende, nieuwe projecten aan een zachte prijs. 10x10 is een project gecreëerd in samenwerking met LOD muziektheater, en vindt telkens plaats op de Bijloke-site. Het programma bevat o.a. werk van pas afgezwaaide KASK-studenten. In het seizoen 2018-2019 zijn dat:

 

KORTINGEN & VOORDELEN

Abo's

Bestel jij 3 of meerdere tickets, dan krijg je een korting tot 20%! Kies zelf de events waar je naartoe wil, koop je tickets in één bestelling en geniet van een verlaagde prijs! Daarbovenop krijg je steeds 10% korting bij alle tickets die je nadien bestelt.Cadeaucheque

Op zoek naar een origineel cadeau? Probeer de cadeaucheque van Vooruit!

  • Bestel voor een bedrag naar keuze een cadeaucheque online of bij de Ticketbalie. Alle details vind je hier.
  • De cadeaucheque is een jaar lang geldig en kan - zowel online als aan de Ticketbalie - ingeruild worden voor een ticket voor een voorstelling naar keuze. Als het ticket minder kost dan de cadeaucheque waard is, dan blijft het resterende bedrag beschikbaar op je cheque. Is het duurder, dan betaal je de rest gewoon bij. De cadeaucheque is niet geldig in het Vooruit Café.

 

UiTPAS

UiTPAS GENT is een digitale kaart voor iedereen die deelneemt aan allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent. Je spaart er punten mee die je vervolgens omruilt voor een korting , cadeau of ander voordeel. Ook in Vooruit kan je punten sparen wanneer je naar een Vooruit-voorstelling komt (eigen programma). In ruil voor slechts 15 punten kan je op zondag deelnemen aan een rondleiding achter de schermen van Vooruit. Deze punten kan je enkel aan de Ticketbalie omruilen.

Gentenaars die in aanmerking komen voor verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling zijn, kunnen een UiTPAS met kansentarief aankopen. Met een UiTPAS met kansentarief krijg je extra korting: dan kost een ticket 20% van de basis- of avondkassaprijs. Een ticket aan kansentarief koop je aan de Ticketbalie van Vooruit. Neem dus steeds je UiTPAS mee bij het reserveren. Je kan de UiTPAS niet kopen in Vooruit, maar wel bij verschillende verkooppunten in Gent. Op uitin.gent.be vind je alle locaties.

 

Studenten

Groepen & scholen

Voor (school)groepen gelden speciale tarieven en voordelen. Alle info vind je op vooruit.be/groepen.