www.vooruit.be

Dj's @ Vooruit Café

 

Wil je weten wie er vanavond achter de draaitafels staat in het Vooruit Café? Et voilà:

 

MAART 2017

Dj Flavio - vr 03.03 - 18:00-00:00 Flavio laat de muziek voor zich spreken. Of het nu (very) rare grooves zijn of hete Braziliaanse funk is: het klinkt altijd extreem dansbaar. Een perfecte apero spiritual.

Inspector Clay - za 04.03 - 21:00-01:00 Inspector Clay begon ergens eind jaren zeventig platen te kopen en is daar nooit mee gestopt. Hij startte met punk en new wave, maar zijn collectie bevat ondertussen muziek in vrijwel alle genres en uit alle periodes van de muziekgeschiedenis. En omdat hij die muziek voor zichzelf houden en alleen in zijn living draaien maar onnozel vindt, doet hij dat elke week in het openbaar. En dus ook in het mooiste café van Gent.

Maud - vr 10.03 - 18:00-00:00 Waar muziekbeleving - en appreciatie altijd al centraal stond bij Maud kwam enkele jaren geleden een nieuw uitvloeisel van deze passie tot leven: het samenbrengen van de diepgaande liefde voor muziek in een verhaal. Op deze rode draad balanceren Bonobo's, Rolling Stones, Jacksons, Fleetwoods, Macs, Spinvissen en vele anderen op eclectisch-harmonische wijze. Voor de liefhebbers van muzikale verhalen met een licht nostalgisch rijmschema

Cosy Cozy - di 14.03 - 19:30-00:00 Cosy Cozy is een dj-duo dat goede muziek brengt in een gezellige atmosfeer. Cosy Cozy draait platen achter elkaar, cureert en organiseert. P(l)akkende deuntjes, trillende vocals en pure, sappige bassen.

Liquid Brother - do 16.03 - 18:00-00:00 Liquid Brother draait al decennia goed gezind mee in de fijnere café's en groovy feesten, met voelsprieten in de grote muzikale wereld. Radioman sinds 1999 op Urgent.fm en sinds 2015 in rotatie met de vrienden van 40 Fingers Cartel. Stijlbreker en kruisbestuiver van grooves en vibes, beats en soundscapes. Kortom: funky, rauw en stevig.

Dj Wagonman - vr 17.03 - 18:00-00:00 Dj Wagonman brengt een mix van sixties, seventies en eighties cult underground, met jukebox-single hits. Vinyl only dj-set!

Jonas De BXL - vr 24.03 - 18:00-00:00 Met de ontdekking van Metro Area ging er voor Jonas een hele nieuwe wereld open. De new disco die hem inspireerde leidde hem onder andere naar de podcasts van Maurice Fulton, die naadloos reggae, house en oldskool soul en disco met elkaar weet te verbinden. Dit is wat ook Jonas de Bruxelles doet: zijn platenkast bevat een arsenaal aan genres die gewoon lekker grooven. Deze dj wil niets liever dan die positieve vibes het Vooruit Café in te sturen.

Dj Foustache - za 25.03 - 21:00-01:00 Dj Foustache neemt je mee op een eclectische soundscape doorheen de muziek die bleef steken in zijn moustache. Triphop, funk, bossanova of drum-'n-bass: niets is te gek om het even uit zijn snor te draaien. Smakelijk!

Dj Jasper - vr 31.03 - 18:00-00:00 DJ Jasper draait sinds eind jaren ’90 mee in het Gentse nachtleven en was huis dj in het Magazijn, Kinky Star en Café Video. Zijn platencollectie groeit eindeloos met open grenzen aan. Niet beperkt tot genre, plaats of tijdperk gaan zijn dj sets alle kanten uit.