www.vooruit.be

Into The Wild presents: Lil Kleine & Boef

Live on stage

Concertzaal - Hip hop, Concert, Feest, Party, #Nightlife
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

Dé twee sensaties van de Nederlandse hiphop op één podium? Lil' Kleine en Boef komen op 19 december de Concertzaal van Vooruit vakkundig slopen. Aansluitend kan je gezellig verder feesten met DJ DUUB. Holland boven voor één spetterende nacht! 

Line-up:

21:00 Deuren
22:00 Lil Kleine 
22:45 Boef 
23u30 Start afterparty met Duuub

 

LIL' KLEINE

Met recht en rede kan LIL’ KLEINE zich de koning van het hedendaagse Nederlandse hiphop-universum noemen. Zijn omstreden megahit ‘Drank & Drugs’ die hij samen met buddy Ronnie Flex op de wereld losliet, sloeg in als een bom en zette alle Nederlandse én Belgische charts op zijn kop. De 7.500 tickets voor zijn ‘ALLEEN’-show op 28 april 2018 in de Lotto Arena vlogen in minder dan een uur allemaal de deur uit. Met maar liefst 130 miljoen streams is hij trouwens de meest beluisterde Nederlandse artiest op Spotify ooit.

Op 19 december brengt hij iedereen ongetwijfeld ook serieus aan het hoppen in Gent.

 

BOEF

Mag zich eveneens vervoegen in het rijtje hyper populaire Nederhoppers: BOEF. Diens vlog en rapvideo's werden vele miljoenen malen bekeken op het internet. Zijn monsterhit ‘Habiba’ stond zeven weken op nummer één in de Nederlandse charts en hij veroverde zo in no time de hartjes van hordes rebelse pubers. Boef trad op tijdens grote urban festivals, zoals het Appelsap Fresh Music Festival en het Encore Festival, beide in Amsterdam. Lil’ Kleine en Boef sloegen eerder dit jaar de handen ineen voor een nieuwe single: 'Krantenwijk'.

 

DJ DUUB

De afterparty wordt in gang getrapt door hiphop-maestro DJ DUUUB, die zelf het saaiste feestje kan omtoveren tot een zwoele danskeet. Stel je voor wat hij zal aanvangen met een door Lil’ Kleine & Boef opgezweepte massa. Kortom, dit wordt een avond vol heerlijke herrie, complete chaos en beukende Nederhop-beats.

Additional information

di 19.12 - 21:00 Concertzaal [12+]
concert / #tegast 
€23 (vvk) - presale @ Vooruit, FNAC & online

Opgelet: jongeren tussen 12 en 16 jaar kunnen enkel naar binnen onder begeleiding van een +18-jarige.

 

timetable:
21:00 doors
22:00 Boef
22:45 Lil' Kleine
23:30 DJ DUUB

Credits

org Nasty Mondays