www.vooruit.be

Dimitri Verhulst / Corrie van Binsbergen & band

Godverdomse Dagen op een Godverdomse Bol

Minard - Concert, Literature
  •    
 
previous
next

Performance details

date time hall price tickets/availability

Een fascinerende trip voor de oren
 

Schrijver Dimitri Verhulst schetst in ‘Godverdomse Dagen op een Godverdomse Bol’ op scherpe en bijtende wijze de treurige evolutie van de mensheid. De Nederlandse gitariste Corrie van Binsbergen componeerde op dit “curriculum van smeerlapperij” een muzikale literaire film, een fascinerende trip voor de oren. Samen met Verhulst en haar hybride ensemble scheert Van Binsbergen langs literaire ravijnen en muzikale hoogten.

Het werk van Dimitri Verhulst verschijnt in meer dan twintig talen en werd bekroond met verschillende literaire prijzen. Met ‘Godverdomse Dagen op een Godverdomse Bol’ won Verhulst in 2009 de Libris Literatuurprijs. Corrie van Binsbergen maakte de afgelopen decennia naam met haar literaire concerten. In het verleden werkte ze samen met o.a. Remco Campert, Toon Tellegen en Griet Op de Beeck.

 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Additional information

vr 13.10 - 20:00 Minard
literatuur / concert
€18 / 16 / 14 / 8
org Stichting Brokken

#schrijversconcert

Credits

performance: Dimitri Verhulst - gitaar: Corrie van Binsbergen - piano: Albert van Veenendaal - bas: Hein Offermans - klarinet & sax: Jasper Blom - drums & percussie: Alan Purves - fagot & sax: Jan Willem van der Ham & Sun*Sun*Sun String Orkestra (viool: Jeroen Baert - altviool: Yumika Lecluyze - cello: Seraphine Stragier)foto: ©Ben van Duin