www.vooruit.be

Greatest Switch

Concertzaal - Feest, Party, #Nightlife
 

Performance details

date time hall price tickets/availability

The Greatest Switch party is terug! Een hele nacht feest op de beste dance classics met o.a. M.I.K.E., Goose DJ’s, Goldfox en Jan Van Biesen. Kies nu al jouw favorieten voor The Greatest Switch op stubru.be en feest mee op The Greatest Switch Party, zaterdag 14 oktober in Vooruit, Gent.

Eindelijk is het weer zover. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober telt ‘The Greatest Switch’ op Studio Brussel af naar dé beste dance classic. Naar aanleiding van de 10e editie doen ze dat dit jaar 24u lang. Nadat je helemaal in de juiste mood bent gebracht, kan je ’s avonds afzakken naar Vooruit waar je het feest tot in de vroege uurtjes kan verderzetten.

Vorig jaar stootte Push, Underworld van de Greatest Switch-troon met ‘Universal Nation’ en het mag dan ook niet verwonderen dat hij dit jaar op de affiche van de party preikt. Verder hebben we ook de nummer 4 uit de lijst van vorig jaar als headliner, Goose. Deze keer wel in hun dj-plunje. En ook de nummer 6 is aanwezig: Jones & Stephenson Live. Weest gerust, ze zullen zeker het winnende nummer ‘The First Rebirth’ brengen. En met die laatste twee vieren we meteen het 25 jarig bestaan van het legendarische platenlaber Bonzai. 

Geen ‘Greatest Switch’ party zonder de bezielers en programmamakers uiteraard dus tekenen ook presentator Jeroen Delodder en gangmaker Jan van Biesen present achter de decks. Last but not least, Goldfox, gekend om zijn uitgebreide platencollectie en kennis van België’s extensieve elektronische geschiedenis.

Ben jij een fan van elektronische muziek? Mis de party dan niet en vergeet niet om op jouw favoriete dance classics in The Greatest Switch te stemmen via stubru.be!

Line up:

Goose DJ’s
M.I.K.E. / Push
Jones & Stephenson Live
Jan Van Biesen
Jeroen Delodder
Goldfox

Additional information

za 14.10 - Concertzaal
deuren: 23:00
tickets: €14 (vvk) / €18 (add)

Credits

org Nasty Mondays