www.vooruit.be

Film Fest Gent

LeFtO - In Transit

Theaterzaal - Film
  •    
  •    
   
previous
next

Performance details

date time hall price tickets/availability

Tijdens de laatste avond van Film Fest @ Vooruit staat dj LeFtO centraal. In de documentairereeks ‘LeFtO - In Transit’ leer je verschillende steden en hun undergroundmuziek kennen.

Wanneer hij op Studio Brussel geen plaatjes aan elkaar draait, doet dj LeFtO het wel op feestjes in Seoul, Los Angeles of Gent. De in 2014 op de Red Bull Elektropedia Awards nog tot beste Belgische dj verkozen artiest pikt zijn extreem divers palet aan muzikale invloeden overal ter wereld op. Voor regisseur en jarenlange vriend Kurt de Leijer was LeFtO dan ook de ideale persoon om die wereld mee te ontdekken.

In deze vijfdelige documentairereeks voor Canvas volgt de Leijer de muzikale duizendpoot naar vijf verschillende steden die zich aan de kijker zullen openbaren aan de hand van de undergroundmuziek die volgens LeFtO die plekken het meest typeert. Tijdens zijn reizen slaapt, eet en leeft LeFtO bovendien bij locals dus verwacht van de internationaal gevierde diskjockey geen tips over hotels met de beste roomservice, maar wel over platenwinkels met de grootste keuze aan obscuur vinyl.

Na de vertoning volgt een afterparty in de Balzaal. (S.D.W.)

 

Credits

Film Fest Gent

 

beeld (c) Caviar