www.vooruit.be

Film Fest Gent

Afterparty

Balzaal - Feest, Party
  •    
  •    
  •    
     
previous
next

Performance details

date time hall price tickets/availability

Zaterdag 22 oktober is de laatste dag van FILM FEST @ VOORUIT. Deze onvergetelijke editie sluiten we uiteraard in stijl af. 

Dj's Azer, Gus en Kwak - geselecteerd door LeFtO himself - nemen je mee op een eclectische trip langs de beste classics en de hottest grooves. Tot in de late uurtjes draaien deze drie topdj's tijdloze soul, funk, hiphop en all things electronic. En nog meer goed nieuws: wie vooraf naar 'In Transit' gaat, ontvangt op vertoon van zijn/haar filmticket ook nog eens een Bombay-cocktail.

Feestje, quoi!

 

PS: om 20:00 kan je nog in de Domzaal terecht voor een multimedia mini-opera van de Boliviaans-Amerikaanse producer Elysia Crampton. In het voorprogramma ontbindt Amatorski-frontvrouw Inne Eysermans haar elektronische duivels.

 

Azer

(c) Laurence Schoonbroodt

Azer werd midden jaren 90 gebeten door hiphop toen hij op een lokaal radiostation A Tribe Called Quest hoorde. Sindsdien staat hiphop centraal in zijn sets, waarin ook ferme lappen jazz, funk, soul, afrobeat en andere grooves verwerkt zijn. Een eclectische trip, voor fans van Dilated Peoples, Hudson Mohawke, Apollo Brown, Oddisee en de legendarische Jeru the Damaja.

 

Gus

Gus draait al meer dan twee decennia mee in de music- en nightlifescene. Deze dj is al meer dan 15 jaar de cohost van LeFtO op de radio. Gus schakelt van hiphop naar funk, van afrobeat naar jazz, van dance naar disco en soul. En van old to the new, tot rare grooves en classics...

 

Kwak

(c) Michael Deplaen

Kwak groeide op in het gezelschap van Miles Davis, Tito Puente, Funkadelic en The Beatles. Maar zijn eerste muzikale aardverschuiving maakte Kwak mee toen hij Sugarhill Gangs rap en Motörheads hardrock hoorde. Hij startte met dj'en in de jaren 80 om in 2002, samen met Dj Eleven, het Brusselse partyconcept Strictly Niceness te lanceren.

Als Kwak zelf achter de draaitafels staat, schuwt hij het mixen van stijlen niet. Van hiphop over reggae naar soul, disco, funk, afrobeat, house, dubstep en nog veel meer. Een muzikale odyssee langs oude classics en vernieuwende dance.

Additional information

21:30-23:30 Azer
23:30-01:30 Gus
01:30-04:00 Kwak

 

gratis

Credits

ikhv Film Fest Gent