www.vooruit.be

Meewerken aan een dansvoorstelling vol urban Roukaskass van Nadia Beugré?

 

Description

Nadia Beugré, een van onze vaste residenten in Vooruit, komt binnenkort naar hier voor een residentieperiode in een van onze studio’s. Daar gaat ze aan de slag met een hiphop danser en vijf dansers die meester zijn in Roukasskass. Deze energetische, urban dans is een acrobatische versie van de Ivoorse stijl Coupé-Décalé.


Voor deze workshop is Vooruit nog op zoek naar: 

  • Een groep enthousiaste dansers   die samen met een internationale choreografe aan de slag kunnen --> gratis stage Rouskasskass --> 25.09 t/m 29.09 ('s avonds). We zoeken 10 personen. 

Beugré, zelf afkomstig uit Ivoorkust, is sinds het begin van haar carrière al gefascineerd door de rijke geschiedenis van de Ivoorse dansstijlen. Samen met Béatrice Kombé richtte ze het gezelschap Tché Tché op dat de hele wereld afreist om mensen te betoveren met deze bijzondere en aanstekelijke choreografieën.

Vooruit is samen met haar op zoek naar een groep dansers die gedurende een week samen met haar en het gezelschap wil repeteren. Samen werken jullie aan een virtuoze choreografie met deze verschillende dansstijlen waardoor de sfeer van de Abidjaanse club (Abidjan is een belangrijke Ivoorse stad) wordt opgeroepen. Op het einde van die week is er een presentatie voor een klein publiek.

Interesse of meer info? Neem contact op met charlotte.dhont@vooruit.be (stuur jouw motivatie door via mail). Maak alvast even kennis met Nadia Beugré? 

What’s Up ?! #2 | Nadia Beugré from Latitudes Contemporaines on Vimeo

 

 

 

 

ism Africalia

Written on 05.09.17