www.vooruit.be

Volta

De Nacht van de Arbeid

Diverse Zalen - Concert
  •    
  •    
  •    
  •    
       
vorige
volgende

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Op 1 mei is het Dag van de Arbeid. Voor al wie links draagt, is dat een dag die het hart doet overslaan. Maar geen dag zonder nacht, dacht Curieus.

In 2009 lanceerden we de Nacht van de Arbeid, aan de vooravond van 1 mei, in de Gentse Vooruit. De vorige vijf edities (met optredens van Daan, Selah Sue, De Jeugd van Tegenwoordig, The Van Jets, School is Cool, SX, …) werden voltreffers van formaat… En dat smaakt naar meer.

Daarom zijn we er opnieuw, ondertussen al met de zesde editie. En met een affiche om van te duizelen: Intergalactic Lovers, Gabriel Rios, The Sore Losers, Mintzkov

Theaterzaal 

20:00 - € 25 / 20 (vvk)

In de Theaterzaal bewijst Gabriel Rios dat hij terug is, en hoe. Drie jaar geleden verliet de Puerto Ricaanse zanger de Belgische bodem om zijn carrière in New York te lanceren. Al die tijd werkte hij daar aan nieuw materiaal. De eerste single die hij onlangs op ons losliet, GOLD, is een pareltje. Rios kiest voor eenvoud. Cello, contrabas en gitaar en dat is het.

Concertzaal

20:30 - € 18 / 14 (vvk)

Dat het hard gaat voor Intergalactic Lovers, is het understatement van het jaar. Hun single ISLANDS is niet meer weg te branden uit de ether en bevestigt wat we al langer vermoedden: Intergalactic Lovers are here to stay. Hun optreden van eind maart in de Handelsbeurs was in een mum van tijd uitverkocht. Maar niet getreurd! Om aan de grote vraag naar tickets te voldoen komen ze op 30 april naar VOLTA, waar ze de concertzaal zullen headlinen.
En alsof dat niet genoeg is smijten we daar nog twee klasbakken bij: The Sore Losers en Mintzkov vervolledigen de affiche in de Concertzaal.

Tickets

Theaterzaal: € 25 / 20 (vvk) 
Concertzaal: € 18 / 14 (vvk) 

combitickets: € 30 / 25 (vvk)  

Programma

Deuren Theaterzaal – 19:30
Start Theaterzaal – 20:00

Deuren Concertzaal – 20:00
Start Concertzaal – 20:30

Credits

 Organisatie: Curieus