www.vooruit.be

Sarah Vanhee / CAMPO

Lecture for Every One

Foyer Theaterzaal - Performance
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Met ‘Lecture For Every One’ introduceert Sarah Vanhee een tijdelijk virus in het complexe weefsel van de stad. Onuitgenodigd, als een friendly stranger, kaapt de kunstenares uiteenlopende bijeenkomsten van mensen – een bedrijfstop, gemeenteraad, wijkcomité, enzovoort – om er een korte lezing te geven.

Ze zoekt een antwoord op de vraag: is het mogelijk om in onze versplinterde maatschappij mensen collectief en individueel aan te spreken? En dat op een andere manier dan wetten en regels, simpele politieke boodschappen, mainstream media en reclame? ‘Lecture For Every One’ is een confrontatie met verschillende sferen in de stad, een poging om ‘vrijuit’ te spreken.

Tijdens Possible Futures zal Sarah Vanhee haar ‘Lecture For Every One’ houden bij verschillende groepen, bedrijven, verenigingen, … maar je kan haar ook op enkele momenten in Vooruit aan het werk zien op 11, 18 & 23 oktober. Op zaterdag 26 oktober blikt Sarah Vanhee terug op de reeks tijdens een nagesprek met koffie.

>>> Lees hier een indruk van Jan De Zutter, woordvoerder van Euro-parlemantariër Said El Khadraoui, na Sarah Vanhees 'Lecture for Every One' in het Europese parlement.

Extra informatie

vr 11.10 – Engels gesproken + nagesprek
vr 18.10 – Nederlands gesproken
wo 23.10 – Nederlands gesproken + nagesprek
za 26.10 – Nederlands gesproken

Deze lezingen zijn gratis, maar we vragen om op voorhand te reserveren via de 'bestellen'-knop hierboven (kies voor de optie om je ticket thuis te printen, zo vermijd je de kost van een postzegel). Voor de laatste sessie op 26.10 hoef je niet te reserveren.

Credits