www.vooruit.be

Gabriel Rios

Support: Hydrogen Sea

Theaterzaal - Rock, Pop
  •    
   
vorige
volgende

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Gabriel Rios is terug van weggeweest! Drie jaar geleden verliet de Puerto Ricaanse zanger de Belgische bodem om zijn carrière in New York te lanceren. Al die tijd werkte hij aan nieuw materiaal, dat in de New Yorkse Rockwood Music Hall meteen werd afgetoetst bij het publiek. Na al dat sleutelen is Rios nu back in town, en hoe! Het komende jaar zal de knappe zanger elke derde maandag van de maand een nieuwe single lanceren.  Na 12 maanden worden deze singles dan verenigd in een plaat, die 'The Marauder's Midnight' zal heten. 

"De eerste single Gold is alvast een pareltje. De uitbundigheid en het experiment van ‘The Dangerous Return’(waarop zelfs een streepje opera te horen was) heeft plaats gemaakt voor eenvoud. Cello, contrabas en gitaar en dat is het. Volgens Rios zullen alle songs op ‘The Marauder’s Midnight’ open en ruimtelijk klinken, maar wel in verschillende stijlen." (Da Music)

Rios komt steeds meer naar voren als allround artiest: gitarist, tekstschrijver, componist en zanger. Tijdens zijn verblijf in New York keerde hij terug naar de kern van het singer-songwriterbestaan, benieuwd hoe dit zich zal uiten in zijn songs!

Het voorprogramma is Hydrogen Sea, een beloftevol jonge duo uit Brussel dat net getekend heeft bij Unday Records.

Programma

19:30 Deuren open
20:00 Hydrogen Sea
20:30 Pauze
21:00 Gabriel Rios

Tijdens de pauze kan je de zaal binnen en buiten.

 

Credits

Gabriel Rios (gitaar, vocals) | Ruben Samama (contrabas) | Amber Docters van Leeuwen (cello)