www.vooruit.be

The Antler King

Balzaal - Rock
The Antler King

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Esther Lybeert en Maarten Flamand, samen beter bekend als The Antler King, komen op 1 november hun nieuwe album 'Patterns' voorstellen. 'Patterns' handelt, naast beschouwingen over ouder worden en de kunst van het relativeren, over patronen waar je ten goede of ten kwade in kan vastzitten. Samen met producer Jan Chantrain kozen ze voor een echte doe-het-zelf aanpak (Esther leerde zelfs drummen). Het resultaat is een minder gepolijste plaat, maar wel eentje met bakken extra charme en smoelwerk. Maarten krijgt bovendien een prominentere rol toebedeeld. Dat uit zich al eens in stevige stukjes fingerpicking, dan weer in (rare) geluidjes en andere geniale vondsten op synth en keys. Daarbij komt nog de stem van Esther, die schippert tussen zwoel en krachtig, episch en ingetogen.

De catchy zomersingle 'Gold Red Circles' (voorzien van een prachtige clip) is ondertussen al op de wereld losgelaten.

Programma

19:30 deuren
20:15 Tiger Lili
21:15 The Antler King

Extra informatie

Een ticket voor The Antler King verschaft ook gratis toegang tot Nightmares on Wax en dj Food, vanaf 22u00 in de Balzaal.

Credits

Organisatie & tekst: Democrazy

De exacte timing van het concert vind je op deze site in de loop van de week van het concert.

Student? Op vertoon van een geldige studentenkaart krijg je 3 euro cash terugbetaald aan de avondkassa. Meer info hier: www.democrazy.be/ticketinfo.