www.vooruit.be

De IJverige Wijven

Stoffenruil

Café -
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

De IJverige Wijven zijn een bende enthousiaste vrouwen die graag haken, breien en borduren. Heb jij net als zij wel wat stofjes liggen waar je destijds verliefd op werd maar waarvan je je nu afvraagt wat je in godsnaam bezielde? Of kocht je ooit ettelijke meters van een stofje dat je in verschillende naaisels verwerkte en ondertussen meer dan beu bent? Of misschien erfde je wel een stofje dat je niet zo mooi vindt?

Duik eens in je stoffenkast, breng alle stofjes mee die je niet meer wil houden en ruil ze in Vooruit voor andere! Jij bent er vanaf en een ander zal er ongetwijfeld mee in de wolken zijn. Textielwinkels De Stoffenkamer en Cozette en ontwerpster Jo De Visscher zorgen alvast voor enkele mooie stofjes waarvoor je de jouwe kan ruilen.

  • Wie er niet in slaagt om een stuk stof te ruilen voor een ander stuk stof, kan de stof ook inruilen voor een VOORUIT100-ticket voor het parcours. De stof die wij ontvangen, wordt dan de start van een ‘ruilkast’ in de Cooperette, waarbij mensen een stuk stof mee kunnen nemen in ruil voor iets dat zij aan andere mensen willen geven.
  • Kan je er niet bij zijn op de stoffenruil maar heb je wel een kleedje gemaakt volgens een van de TIO3-patronen? Stuur een foto naar ann.debaere@tio3.be. De foto komt dan terecht op de website van TIO3, een pagina met meer info, tips en tricks over de patronen. In ruil ontvang je een doosje YUZU-pralientjes, af te halen aan de Cooperette (open van wo tot zo, van 10 tot 20 uur).

 

 

MEER IJVERIGE WIJVEN TIJDENS VOORUIT100

 

Credits

ism