www.vooruit.be

Grace Ndiritu / Manoeuvre

COVERSLUT© FASHION RIOT # 1 - Fashion Launch

Op Locatie - Dj, Food, Performance
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid
za 13.10.18 20:00 - 00:00 Op Locatie gratis

's Werelds eerste pay what you can-modemerk!

Het is een bekend fenomeen: grote merken kapen een jongerencultuur, om die daarna opnieuw en masse aan diezelfde jongeren te verpatsen. Getekend met hun eigen branding en logo’s uiteraard.

Met ‘COVERSLUT©’ wil kunstenaar Grace Ndiritu die praktijk aan de kaak stellen: ze wil de jeugd opnieuw haar eigen cultuur laten toe-eigenen. Daarvoor lanceren Ndiritu en Manoeuvre - het Gentse kunstencentrum voor co-creatie, ambacht en diversiteit - 's werelds eerste pay what you can (PWYC)-modewerk. Die nieuwe lijn wordt voorgesteld in De Koer, een vrijplaats in het hart van de Gentse buurt de Brugse Poort. Een avondje vol modellen, live screenprinting, dj’s, henna tattoos, food en nog veel meer. Een project rond nieuwe mode en democratie.

Grace Ndiritu volgde les bij Hollywood-filmregisseur Steve McQueen en exposeerde in het Metropolitan Museum in New York. In 2014 kreeg ze een plaats in Phaidon's ‘The 21st Century Art Book’ en werd ze door Apollo Magazine genoemd als een van de tien belangrijkste en invloedrijkste artiesten onder de 40 jaar. Manoeuvre is een van de vaste partners binnen het Stadsatelier van Vooruit.

Geïnteresseerd in wat de lijn van COVERSLUT© in aanbieding heeft? Neem dan een kijkje op de online webshop (start verkoop: september 2018)

 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Extra informatie

za 13.10 - 20:00 De Koer (Meibloemstraat 86, 9000 Gent)
performance / dj / food
gratis / free

Credits

coproductie