www.vooruit.be

Brecht Evens

boekvoorstelling 'Het Amusement'

Balzaal - Boekvoorstelling, Party, #Nightlife
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid
do 27.09.18 20:00 - 21:30 Balzaal bestellen

Nieuw boek van de veelgeprezen graphic novelist

Brecht Evens, een van Vlaanderens meest geprezen graphic novelists, is helemaal terug met nieuw werk. Evens presenteert ‘Het Amusement’ waarin hij de belevenissen verweeft van drie verschillende mensen in één en dezelfde nacht. Klaploper Jona heeft zijn spullen ingepakt en trekt in bij zijn vriendin in Berlijn. De fragiele Victoria geniet van een rustig etentje met haar ex en diens nieuwe vriendin. En ex-fuifbeest Rodolphe worstelt met een knoert van een depressie. In een restaurant, taxi en discotheek kruisen de drie levens elkaar, in deze briljante oogverblindende pulserende stadsmozaïek.

Evens studeerde illustratie aan de hogeschool Sint-Lucas in Gent. Op zijn negentiende won hij een debuutprijs met ‘Boodschap Uit De Ruimte’, waarna nog ‘Ergens waar je niet wil zijn’ en ‘Panter’ volgden. Daarmee groeide hij uit tot een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de nieuwe golf Vlaamse stripmakers.

Na de presentatie volgt een afterparty!
 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Extra informatie

ihkv SMELTCRUISE

do 27.09 - 20:00 Balzaal
graphic novel / nightlife
gratis / free


Nederlands gesproken / in Dutch

Credits

in samenwerking met: uitgeverij Oogachtend