www.vooruit.be

Lucas De Man / Stichting Nieuwe Helden

De Man is Lam

Theaterzaal - Theater
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid
di 29.01.19 20:00 - 21:40 Theaterzaal
Prijssoort Rang 1
Basisprijs € 16,00
+65 € 14,00
-26 € 12,00
-18 € 8,00
Abokorting 10% (18-19) € 14,50
bestellen

Wat betekent het vandaag om man te zijn?

Echte mannen huilen niet, trotseren sneeuwstormen, maken vuur en verwisselen autobanden. Maar tegelijk moeten ze ook kaarsjes aansteken en de gezinstaken evenwichtig oppakken. Het valt kortom niet mee om man te zijn in onze huidige maatschappij vol tegenstrijdige verwachtingen.

Lucas De Man (creator en tv-presentator), Ahmet Polat (fotograaf en filmmaker) en Rashif El Kaoui (audiovisueel kunstenaar) luiden uit naam van alle mannen de alarmbel en trokken op onderzoek uit.

Wat betekent het vandaag de dag om man te zijn? Professoren gaven de makers een kijkje in hun onderzoeken, ze lazen de bijbel en de koran, kregen rode oortjes bij de seksles voor oermannen en verbaasden zich over het medicatiegebruik in het onderwijs.

Lucas neemt je mee in hun prachtige verhalen en soms schokkende feiten. Verhalen die zijn ogen openden, maar hem evengoed verwarden en raakten.

  

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Extra informatie

ihkv WOMEN AND CHILDREN FIRST - AN EXERCISE IN AWARENESS

di 29.01 - 20:00 Theaterzaal
theater
€16 / 14 / 12 / 8

Nederlands gesproken / in Dutch

Credits

van & door: Lucas De Man (theater), Ahmet Polat (fotograaf), Rashif El Kaoui (radio) - met: Lucas De Man - vormgeving: Pascal Leboucq - artistiek advies: Piet Menu

foto: (c) Arjan Benning