www.vooruit.be

Six Impossible Things before Breakfast #4

ism. De Koer, Piloot, KASK & LUCA School of Arts

Foyer Theaterzaal - Talk, #ThinkVooruit
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Koffie. Ontbijt. Film. Tekst. Talk. Gasten.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat we 's ochtends het creatiefst zijn. Kom dus vroeg in de ochtend fris en monter naar Vooruit om die theorie samen met ons uit te testen.

Terwijl wij je koffie en ontbijt serveren, en je brein langzaam ontwaakt, bekijken we samen een kortfilm, lezen we enkele teksten en luisteren we naar getuigenissen, meningen en ideeën van een aantal boeiende sprekers. En dat allemaal terwijl je rustig kan wakker worden, ontbijten en koffie drinken. Zet nu alvast je wekker!

Tijdens deze vierde editie richten we onze aandacht op eigenaarschap in de kunsten. Tot wie behoort het kunstwerk in de openbare ruimte? Wie kan auteurschap opeisen van een collaboratief, of participatief werk? Waar begint het "openbare", en waar botst de kunst, of de kunstenaar, op de privatiseringsdrift waarmee we dagelijks in aanraking komen? Deze en vele andere vragen vormen het vertrekpunt voor een reeks interventies en gesprekken. En dat allemaal, uiteraard, met een lekker ontbijt voor je neus.

De sprekers en participanten zijn o.a. Shervin Kianersi, Petra Stavast, Filip Van Dingenen, Bart Lodewijks, Arno Van Vlierberghe, Elien Ronse e.a.
 

Extra informatie

vr 22.06 08:30-10:00
Foyer Theaterzaal
gratis (+ ontbijt!)

Credits

ism De Koer, Piloot.co, KASK & LUCA

foto: Leontien Allemeersch