www.vooruit.be

Meg Stuart & Tim Etchells

Shown and Told

Op Locatie - Dans
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
         
vorige
volgende

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid
do 13.12.18 20:30 - 21:30 Op Locatie bestellen
vr 14.12.18 20:30 - 21:30 Op Locatie bestellen

Tickets voor deze voorstelling zijn enkel te reserveren via CAMPO vanaf 22.06, niet via Vooruit.

 

Een onvoorspelbare ontmoeting tussen schrijver en choreografe

‘Shown and Told’ is een dynamische performance-collage over de relatie tussen beweging, beeld en het lichaam als performance-instrument.

Choreograaf/danser Meg Stuart en schrijver/performancekunstenaar Tim Etchells werkten eerder al samen en laten zich graag door elkaar uitdagen. Deze keer gaan ze aan de slag met stukjes tekst en bewegingen. Stuart en Etchells schuiven elkaar dingen toe om te zien hoe de ander daarop reageert, en laten zich leiden door kruisbestuiving, associatie en uitwisseling.

‘Shown and Told’ draait rond twee mensen die op zoek gaan naar elkaar en elkaars positie proberen te begrijpen. Steunend op levendige beelden, zowel fysiek als talig, creëren de twee performers een dialoog die afwisselend stoer, ontroerend en komisch is.

 

3x MEG STUART

Ga 3x naar Meg Stuart voor €40! Meg Stuart en Damaged Goods staan dit seizoen zowel in Vooruit als NTGent en CAMPO. Voor de echte fans bieden we daarom een voordelig combiticket aan voor de drie huizen.

 

 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Extra informatie

do 13 & vr 14.12 - 20:30 CAMPO nieuwpoort (Nieuwpoort 31-35, 9000 Gent)
dans
€14 / 10 / 10 / 10 - enkel te reserveren via CAMPO vanaf 22.06, niet via Vooruit

Engels gesproken / in English

Credits

org CAMPO 

van & met: Tim Etchells en Meg Stuart - lichtontwerp: Gilles Roosen - kostuums: Annabel Heyse - tourmanager: Delphine Vincent - productie: Damaged Goods - met steun van: de Vlaamse overheid en de Vlaamse
gemeenschapscommissie

foto's: Tine Declerck / Guy Kokken