www.vooruit.be

Jan De Smet en Katinka Polderman

Uniek dubbelconcert

Domzaal - Comedy

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Voor liefhebbers van het fijne Nederlandstalige lied hebben we deze Gentse Feesten ook een absolute topvoorstelling in petto. In een uniek dubbelconcert zullen Vlaamse muzikale duizendpoot Jan De Smet en Nederlandse cabaretière Katinka Polderman beiden het allerbeste van hun muzikale zelf geven. Het wordt de allereerste keer ooit dat hun namen samen op een affiche prijken, dus kom dat zeker zien.

Over Jan De Smet

Jan De Smet is een Vlaamse zanger, componist, tekstschrijver, muziekliefhebber en multi-instrumentalist met een zeer uitgebreide muzikale bagage. Hij is vooral bekend als het vroegere gezicht van De Nieuwe Snaar. Met een voorliefde voor humoristische muziek en een hart uit kleinkunstland charmeert en entertaint hij elk publiek. In ‘Solo en zonder veel cinema’, waarvan hij op de Gentse Feesten een proefje zal geven, grasduint hij door zorgvuldig geklasseerd materiaal van toen hij nog frontman was en begeleidt hij zichzelf op een zestal instrumenten.

Over Katinka Polderman

Katinka verdiende haar sporen als cabaretière in Nederland en België en wat in al haar voorstellingen naar op de voorgrond komt, zijn de ijzersterke liedjes. Met klassiekers als ‘Pi-Pa-Pijpen’ of ‘Nick en Simon’ mocht ze al langsgaan in De Wereld Draait Door en scoorde ze torenhoge You-Tube kijkcijfers. Ze won onlangs ook de “Willem Wilminkprijs” voor het beste kinderlied samen met Kenny B en komt in Gent maar wat graag aantonen waarom dat meer dan verdiend was. Zo stelt ze zelf: “Als iets te moeilijk is om over te praten, dan schrijf ik er gemakkelijker een liedje over”.

Extra informatie

wo 18.07 - 20:00 Concertzaal
comedy
€18

Credits

org LiveComedy