www.vooruit.be

Belpop Bonanza Quattro

Jan Delvaux & DJ Bobby Ewing

Concertzaal - Comedy
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

De apostels van Belpop zijn terug. Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing (a.k.a. Jimmy Dewit) hebben een nieuw programma klaar met verrassende verhalen uit de Belgische muziekgeschiedenis. Belpop Bonanza Quattro is de vierde theatershow van het Leuvense duo.

Deze show wordt even leerrijk, entertainend en grappig als zijn voorgangers. Maar ze steekt iets ingenieuzer in elkaar. Belpop Bonanza Quattro is een reisprogramma in vier etappes. Delvaux en Ewing racen in hun 4x4 langs vier plaatsen waar geschiedenis werd geschreven door grote namen uit binnen- en buitenland. Neen, het zijn niet Antwerpen of Luik. En ook niet Boechout of Bilzen. Welke plekken het wel zijn is een verrassing…

 

 

De heren zijn redelijk druk bezig: ze brachten een deluxe 3CD uit (N.E.W.S.) waarop ze de beste nummers uit hun eerste vier shows (2013-2017) verzamelden. Jan Delvaux heeft de mooiste verhalen uit de Belgische popgeschiedenis gebundeld in een nieuw boek uit: ‘Belpop Bonanza’ (Uitgeverij Sylvain). Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, hostten ze tussen kerst en nieuw hun eigen tv-programma op Canvas, Belpop Bonanza TV. Hop hop Belpop.

Extra informatie

vr 20.07 - 20:00 Concertzaal
comedy
€22

Credits

org Live Comedy

beeld © Jef Boes