www.vooruit.be

Kamal Kharmach

De Schaamte Voorbij

Concertzaal - Comedy

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Kamal Kharmach charmeerde tijdens Humo’s Comedy Cup 2014 jury en publiek tot in de finale, met amper één jaar ervaring als stand-upper. Nu staat hij in zijn eerste avondshow scherper dan ooit. Letterlijk, want hij is zomaar eventjes 120 kilo lichter. Maar ook figuurlijk, want hij geeft zijn materiaal een snedig randje. De laatste voorstelling van Kharmach in Minard dit voorjaar was al maanden hopeloos uitverkocht, dus komt hij graag nog eens langs tijdens de sfeervolste tien dagen van het jaar.

De jonge comedian is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen ziet hij zichzelf nog altijd als datzelfde onzekere dikkerdje. Hoewel iedereen hem nu behandelt als een slanke en bekende kerel, voelt hij zichzelf vooral nog steeds een dikke, arme Marokkaan.

Met dit debuut probeert hij de talrijke veranderingen in zijn leven bij te benen. Hij laat zien dat er een groot verschil is tussen wat andere mensen over je denken en wat je over jezelf denkt. Hij vergelijkt zijn huidige situatie met vroeger en probeert alle tegenstrijdigheden een plaats te geven. Want hoe kan je een succesvolle BV spelen, als je ouders je toch liever zagen lesgeven? Zijn onzekerheid en perfectionisme zijn een uitstekende voedingsbodem zijn voor een voorstelling van de bovenste plank!

Over Kamal Kharmach:
Sinds zijn deelname aan Humo’s Comedy Cup gaat het snel voor deze immer sympathieke en energetische comedian. Naast tv-werk voor en achter de schermen en het uit de grond stampen van de Antwerpse comedyclub Lebowski’s, heb je hem zeker zien passeren in één van de volgende formats: De Slimste Mens Ter Wereld, Het Collectief Geheugen, Boxing Stars, Mag ik u kussen, Van Gils en Gasten, 1000 Zonnen, De WK-watchers, De Allesweter, Everybody Happy, De Drie Wijzen, …

Extra informatie

do 19.07 - 20:00 Concertzaal
comedy
€18

Credits

org Live Comedy