www.vooruit.be

Lander Severins

Maanlander (Try-out)

Foyer Theaterzaal - Comedy

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Na een verblijf van 17.549 dagen op de maan belandde LEMS-1963-4, maanlander, een jaar geleden op Aarde. Een jaar lang reisde hij door de wereld en zocht op toevallige plekken, waar hij toevallig belandde door toevallige coördinaten. Hij keek naar de mensen en naar kevers. En nu doet LEMS zijn verhaal.

Lander Severins (˚1996) studeerde cabaret aan de Koningstheateracademie in
’s-Hertogenbosch. In juni 2018 studeerde hij er af met het cabaretduo Grof Geschud. Na vier jaar wilde hij opnieuw iets alleen maken. De voorstelling ‘Maanlander’ kwam er naar aanleiding van zijn kleinkunstnummers, die doorheen de voorstelling verweven zijn. Opgegroeid in de Kempische bossen is deze jonge Belg steeds op zoek naar het opgaan in het geheel, het versmelten met de omgeving, de harmonie van de verwondering. In een innig afscheid op een druk treinstation, in de spreeuwen in een avondzon, in twee vreemden op de straat…

Lander is onder meer bekend van het Eén-programma ‘Voor de Leeuwen’, waarin een nieuwe generatie komisch talent een podium werd gegeven. Met zijn debuutvoorstelling ‘Maanlander’ wil hij bewijzen dat hij terecht tot een nieuwe generatie van getalenteerde humoristen gerekend mag worden. Het wordt zijn eerste solopassage in Gent en wij raden aan dit talent nu al te spotten!

Extra informatie

wo 18.07 - 20:30 Foyer Theaterzaal
comedy
€12

Credits

org Live Comedy

tekst/spel/muziek: Lander Severins - regie: Tim Goditiabois & Janne Desmet