www.vooruit.be

The Wild Brunch:

The Hummus Edition

Café - Food
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Voor deze 4de editie van The Wild Brunch trekken we richting Midden-Oosten.

Let's get Syrious: de keukenploeg van Vooruit nodigt voor deze brunch de Syrische gastkok Iyas Kadouni uit.

Verwacht je aan een rijkelijk buffet vol falafel, hummus, burgul, tabouleh en groenten die barsten van de smaak. Doe je te goed aan gerechten met een heerlijke Ottolenghi-touch dankzij exotische ingrediënten zoals za’atar, freekeh, sesam, sumak, granaatappel en andere beauties from the east. Dat alles overgieten we graag met de meest appetijtelijke yoghurt- en andere sausjes, specerijen en verrassende interventies.

Middle Eastern homemade brunch buffet, all you can ea(s)t!

 

My hummus is better than yours!

We dagen je uit! Wie maakt de beste hummus van 9000 en omstreken? Maak (een variatie van) de klassieker der oosterse klassiekers: hummus!

Een professionele jury kiest tijdens de brunch de ultieme winnaar. De prijs? Eeuwige roem uiteraard, én jouw hummus wordt een maand lang als broodje van de maand geserveerd in het Vooruitcafé.
Presentatie: Raad Almohammad

Hoe deelnemen?

Doe mee aan onze hummus-wedstrijd: schrijf je in via dit formulier en breng op The Wild Brunch een portie van jouw hummus (minstens 400gr) mee in een gesloten recipiënt.

 

As far as my fingertips take me

Bezoek de gratis installatie van Tania El Khoury. 'As Far As My Fingertips Take Me' is een conversatie tussen jou en Basel, een Palestijnse Syriër die momenteel in de UK leeft. Terwijl jullie van elkaar zijn afgescheiden door een muur, vertelt hij je met tekeningen het verhaal van mensen op de vlucht en hoe zij aan grenzen behandeld worden.

 

Cinemaximiliaan

Aansluitend kan je naar 'Cinemaximiliaan: Egged on by Music' (14:30 Theaterzaal - €7 / 5) een live filmconcert door een ensemble van West-Europese muzikanten en nieuwkomers uit Afghanistan, Iran, Irak en Syrië.

 

DJ Johan Pycke brengt je in de juiste mood tijdens deze wild brunch. 

Credits

zo 25.02 - 11:00 Vooruit Café
food / performance
€20 / 9 (-12 j) / gratis (-6 j) 

 

ten laatste aanschuiven om 12:30, einde rond 14:00 - kinderen jonger dan 6 jaar: gratis, maar wel even op voorhand doorgeven via info@vooruit.be