www.vooruit.be

Vooruit & Courtisane present:

MHYSA / Scraaatch / DJ LSDXOXO

Minard - Elektronica, Dj
  •    
  •    
  •    
     
vorige
volgende

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

De online voorverkoop stopt vrijdag 30.03 om 17:00.
Er zijn nog tickets beschikbaar aan de kassa!

 

TIMETABLE

Doors 21:00 
Scraatch: 22:00 - 23:00
MHYSA: 23:00 - 23:30
LSDXOXO: 23:30 -00:30

 

SCRAAATCH


SCRAAATCH is het sound en performance art-duo E. Jane en chukwumaa (aka MHYSA en lawd knows) uit Philadelphia. Ze speelden en exposeerden in hun thuisland al in toonaangevende kunstplekken als MoMA’s PS1, the New Museum in New York en ICA in Philadelphia.

Met hun geluid en kritische stem dragen ze mee de boodschap uit van Afrikaanse diaspora collectieven zoals NON Worldwide en Rabit’s Halcyon Veil. Een performance van SCRAAATCH’s verpakt strijdlust en verzet in een mix van Afrikaanse invloeden, Amerikaanse popcultuur, rap, r&b en experimentele elektronica.

 

 

MHYSA

E. Jane zal ook optreden als haar alter ego MHYSA, de zelfverklaarde Queer Black Diva en  “underground popstar for the cyber resistance”. Haar recente alom geprezen debutalbum ‘fantasii’ het begrip ‘fantasy’ onderzoekt via thema’s als kwetsbaarheid, sensualiteit, Afro-Pessimism en Black femme agency.

 

DJ LSDXOXO

LSDXOXO, dj en producer uit New York, is goed bezig om naam te maken voor zichzelf in de underground scene. Zijn muziek wordt omschreven als "deliciously confrontational". Waarom? Dat wordt snel duidelijk als je luistert naar projecten als Whorecore (in FACT Mag's 50 Best Albums of the Year) of Fuck Marry Kill. Hij loopt vooral in de kijker dankzij zijn wilde manipulaties van mainstream sounds, met vaak een sex positive attitude. Met een debuutplaat op GHE20G0TH1K en een gestaag groeiende fanbase is LSDXOXO meer dan ooit klaar om zijn narrative en agenda nog meer naar voor te pushen.

 

Credits

za 31.03 – 21:00 Minard (doors)
€ 10 / 7 (vvk)
ism Courtisane

 

fotocredit MYSHA: Naima Green
fotocredit SCRAAATCH: Erez Avissar