www.vooruit.be

Jong Gewei

Studio Sindbad

Minard - Theater, Performance, #Stadsatelier
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Eerste toonmoment van jong theatergezelschap

Wat hebben we nodig om ons ergens thuis te voelen?
Waar kunnen we zijn wie we willen zijn?
Wat kan een foto vertellen dat in woorden niet te vatten is?

In Studio Sindbad, het atelier van een fotograaf, worden onze diepste geheimen op film vastgelegd. En vergeet die selfies maar: deze foto's belanden beter niet op het internet. ‘Studio Sindbad’ is een onderzoek dat Jong Gewei, de junior league van theatergezelschap Kloppend Hert, voor het eerst deelt met een publiek. Dat onderzoek is te zien bij achtereenvolgens Bij' De Vieze Gasten (za 04.11) , Larf! (zo 12.11) en Vooruit (di 21.11).

Jong Gewei is een artistiek platform voor iedereen vanaf 16 jaar. Een groep jongeren komt tweewekelijks bijeen bij de sociaal-artistieke organisatie Bij’ De Vieze Gasten in de Brugse Poort. In die ateliers zoeken mensen van uiteenlopende achtergronden samen uit waar hun talenten liggen, zowel op als naast de scène. Binnen Jong Gewei brengen de jongeren hun individuele verhalen samen en leggen samen de puzzel van een nieuwe, gedeelde wereld.

Extra informatie

di 21.11 - 20:00 Minard
theater / performance / / #stadsproject
gratis, maar reserveren via de link bovenaan

Credits

van & met: Yael Bobo, Anil Ince, Sammy Belabbas, Arber Aliaj, Aleks Nasipyan, Juliette Guimet, Jenebah Kamara, Simon Voet, Ahmed Venos, Febe Coysman, Rune Vanhaesevelde, Shirin Rabi, Sarika Upadhyaya, Elisa De Block, Angela Borisova, Emma De kestelier, Georgina Teunissen, Bart Capelle, Haider Al Timimi, Fien Mombaerts, Renée Goethijn & Lore Termont - Jong Gewei is een initiatief van theatergezelschap Kloppend Hert in samenwerking met Bij' De Vieze Gasten, Larf!, Vooruit en KASK - met de steun van: de Vlaamse Gemeenschap & Stad Gent