www.vooruit.be

Pol Heyvaert / Kim Noble / Jakob Ampe

Wild Life FM

Op Locatie - Theater, Première, Performance
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Pijnlijk eerlijke live radio

Een jaar geleden gingen regisseur Pol Heyvaert, muzikant Jakob Ampe (The Germans) en het Britse enfant terrible Kim Noble in Norfolk (UK) aan de slag. Ze gingen na bij tieners en jonge singer-songwriters wat voor impact muziek heeft op hun leven. Dat resulteerde in de voorstelling ‘Wild Life’, in 2016 te zien op het Norfolk & Norwich Festival. Het trio putte hiervoor uit het leven van de jongeren, uit de liedjes die ze schrijven en uit wetenschappelijke verklaringen van hoe de hersenen van tieners werken.

Voor ‘Wild Life FM’ werken de drie samen met Britse en lokale muzikale talenten. Een grappige, schone, brutale en pijnlijk eerlijke live radio-voorstelling. Zelfgeschreven nummers en soundbites uit het dagelijkse leven vormen de achtergrond waartegen de makers scherpe waarheden blootleggen. Wat betekent het om nu jong te zijn? Welke complexe kronkels zitten er in een tienerhoofd? En wat is de impact van vooral verdrietige muziek op hun leven?

Een grappige, schone, brutale en pijnlijk eerlijke live radio-voorstelling. Herbeleef de ‘Wild Life FM’-avonden ook achteraf, in een reeks online beschikbare podcasts. Alvast een voorsmaakje.

 

Extra informatie

do 15.03 (21:00), vr 16.03 (22:00) & za 17.03 (20:30) - CAMPO nieuwpoort
performance / Belgische première
€14 / 10 / 9
#jagp

Credits

regie / direction: Pol Heyvaert - concept: Pol Heyvaert, Kim Noble, Jakob Ampe & cast - muziek / music: Jakob Ampe - productie / production: kunstencentrum CAMPO, Unicorn Theatre London, Norfolk & Norwich Festival

een CAMPO-productie in het kader van Just a good program