www.vooruit.be

Stroom Afterparty

DJ sets by Felix Kubin / Hiele / Nosedrip

Op Locatie - Elektronica, Dj, Feest, Party, #Nightlife
  •    
  •    
   
vorige
volgende

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Koop hier je tickets voor Felix Kubin & Hiele in de Theaterzaal

Felix Kubin stelt eerder op de avond zijn nieuwe project 'Takt Der Arbeit' voor, een live soundtrack bij een resem fascinerende propagandafilms. Ook kersvers muziekresident Roman Hiele presenteert zijn nieuwste project.

Afterparty is deze keer bij onze vrienden van NEST. Felix Kubin zelf, Hiele en dj Nosedrip trekken voor de gelegenheid een vers blik teutoons dansgeweld open: Berlijn ligt voor één avondje in Gent.

Felix Kubin

Felix Kubin is sinds begin jaren 80 non-stop actief als muzikant en componist. Zijn neo-dadaïstische synthpop is doordrongen van Weimar-cabaret, avant-garde space-age pop en absurde humor.

 

++++

Hiele

Nieuwbakken muziekresident Roman Hiele stelt eerst zijn nieuwe project voor. In NEST draait hij plaatjes.

++++

Nosedrip

Ziggy Devriendts alter ego heeft eigenlijk geen verdere uitleg meer nodig. Nosedrip is een van de sterkhouders van Stroom.tv en stichter van het Stroom-label (Jan Zonder Vrees! Alain Neffe!). Daarnaast is hij ook radiomaker en drijvende kracht achter Full Moon Healing. Als dj is hij volstrekt onbezorgd over flauwekul als genres, scenes en opgelegde beperkingen. Goede smaak en een open mind primeren bij Nosedrip: meteen ook de hoofdreden waarom we hem in Vooruit zo graag zien.

Extra informatie

do 19.10 - 23:00 NEST
gratis

Credits

ism Stroom.tv & Film Fest Gent