www.vooruit.be

Festival van de Gelijkheid

'Nuff Said

Concertzaal - Pop, Concert
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

'Nuff Said, een wereld in beweging

Al 10 jaar lang podium vol stad, tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Comedy, literatuur, muziek en spoken word worden vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL. Wentel je in deze heerlijke bak talent!

Elke maand trekt ‘Nuff Said een vers blik talent open in ccBe, maar op donderdag 14 december slaan ze voor het eerst hun vleugels uit op het Festival van de Gelijkheid. Met chef d'orchestre Maud Vanhauwaert en een line-up om u tegen te zeggen!

  • Azhar Usman (VS) is een Indisch-Amerikaanse stand-upper uit Chicago. CNN betitelde hem als de grappigste Amerikaanse moslim en volgens Georgetown University is hij een van de 500 meest invloedrijke moslims in de wereld. "Azhar Usman is untouchable" – Dave Chappelle
  • Juicy is een badass duo dat je meeneemt naar de gouden jaren van de hiphop, de jaren 2000, de nineties en way way back. De dames van Juicy steken bekende r&b-oldies in een eigenzinnig nieuw jasje. Al je ouwe jams, maar dan met een hoek af.
  • Miss Elli is geboren in Madrid, maar groeide op in België. Haar moeder is Portugese, haar vader komt uit de Dominicaanse Republiek. Ze is de drijvende kracht achter Mama’s Open Mic en Radio Mama, twee projecten rond spoken word en slam poetry. In haar eigen werk zijn maatschappijkritiek, haar roots en haar passie voor geschiedenis terugkerende thema’s.
  • Jeroen Leenders ruilde in 2007 zijn taxi voor het podium en keek sindsdien nog niet terug. Jeroen is een van de weinige comedians in Vlaanderen die pure stand-up comedy brengt. De moppen, oneliners en pointes vliegen je daarbij om de oren. Een brave rode draad die de voorstelling inleidt en afsluit moet je niet verwachten. Hetzelfde geldt voor excuses.

Extra informatie

do 14.12 - 20:00 Concertzaal
concert / comedy
€10 / 3

#tegast

Credits

ihkv Festival van de Gelijkheid