www.vooruit.be

Vooruit & All Eyes On Hip Hop present:

Nadia Rose / support: Bhavi

Balzaal - Hiphop , Concert, Party, #Nightlife
  •    
  •    
  •    
     
vorige
volgende

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

De vvk voor dit concert is afgesloten. er zijn nog tickets te koop aan de avondkassa aan de Balzaal

 

 Vlammende UK grime met een hoge energiefactor

 

Nadia Rose 

De 24-jarige Nadia Rose is een rijzende ster aan het Britse hiphopfirmament. De Britse MC rapt punchline na punchline met een zelfvertrouwen dat vele mannelijke rappers naar de uitgang doet lonken. Rose groeide op in hartje Londen met een Ghanese moeder en Jamaicaanse vader, die zelf naam maakte als dancehall-dj en MC. Die invloeden zijn te horen in Nadia’s eigen producties: vlammende UK grime - denk aan Lady Leshurr en Skepta - met een geheel eigen flow, excentrieke raps en een hoge energiefactor.

In 2015 ging haar YouTube-video voor ‘D.F.W.T’ in geen tijd viraal. Grote labels boden tegen elkaar op om dit jonge talent binnen te halen maar in de zomer van 2016 tekende ze bij Sony / Relentless. Kort daarna dropte ze de onweerstaanbare single 'Skwod', die in een mum van tijd meer dan één miljoen views (!) haalde. Supports voor Section Boys, Anderson .Paak, Busta Rhymes en Princess Nokia - én shows op Glastonbury, Wireless en Reading - bevestigden Nadia Roses status als een van de opvallendste sterren van de huidige urban UK scene.

 

Bhavi

Bhavi is een 20-jarige rapper/zanger, geboren in Brussel. Op 6-jarige leeftijd laten hij en zijn moeder België achter hen en trekken ze terug naar haar geboortestad in Argentinië. Daar ontdekt Bhavi zijn passie voor muziek. Door zijn interesse in een internationale geluid, experimenteert hij met rap in verschillende talen. Na 14 jaar beslist Bhavi om terug te keren naar zijn geboorteland, om hier de lokale scene te ontdekken én te veroveren.

Zijn eerste contacten legt hij met niemand minder dan Antwerps hiphopfenomeen DVTCH NORRIS, die hem prompt uitnodigde om mee te werken aan zijn volgende single. Bhavi zal ook te horen zijn op nieuw werk van Coely en andere gerenommeerde namen uit de Belgische hiphopscene. Bhavi is the-next-big-thing van eigen bodem: ontdek hem al eerste, live in Vooruit.

Extra informatie

do 07.12 - 20:00 Balzaal
concert / party
€13 / 10 (vvk)

 

#nightlife

Credits

ism All Eyes on Hip Hop