www.vooruit.be

Milo Meskens

support: Emil Landman / Josefien Deloof

Balzaal - Pop, Concert
  •    
  •    
  •    
     
vorige
volgende

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Eén jaar na Milo Meskens' eerste hitsingle 'Here With Me' is tweede single 'New Beginning' een hit: alle radio’s draaien het nummer grijs. Zijn mix van pop, folk en blues levert hem vergelijkingen op met artiesten als Ben Howard, John Mayer, Jeff Buckley, James Bay en JP Cooper.

Emil Landman debuteerde in 2014 met het album Colours and Their Things. Met dit album wist de jonge singer-songwriter een 'Edison nominatie' voor Beste Nieuwkomer 2015 in de wacht te slepen en werd hij benoemd tot '3FM Serious Talent' en 'Radio2 Talent'. Op dit moment legt hij de laatste hand aan zijn tweede album, dat dit najaar zal verschijnen.

Met haar eigen, wat hese stem zoekt Josefien Deloof een eigen weg in de muziekwereld, zwevend tussen stijlen als pop, soul en r&b. De term "singer-songwriter" leek nog nooit zo ontoereikend. Beïnvloed door artiesten als Ella Eyre en Alabama Shakes tracht ze in haar songs een persoonlijk verhaal te vertellen, met een groovy sausje erover. Ze haalde de selectie van De Nieuwe Lichting 2017 en lijkt nog lang niet van dat pad naar de doorbraak te willen afwijken.

 

 

Extra informatie

tickets: €17 / 15,75 (vvk, inclusief reservatiekosten)

doors: 19:30

Credits

org Democrazy - beeld (c) Brecht Steenhouwer