www.vooruit.be

Hart boven Hard

Tina & Tamara on tour

Theaterzaal - Talk, Lezing, #ThinkVooruit
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Opgelet: Deze voorstelling is geannulleerd en wordt verplaatst naar nader te bepalen datum. Heb je reeds tickets gereserveerd? Dan brengen we je snel op de hoogte. 

 

Wat staat er vandaag op het spel voor morgen? 

De tijden veranderen, dat is een open deur. Maar ook allerlei verworvenheden brokkelen mee af. Rechten lijken niet langer voor iedereen te zijn. Elke dag zie en hoor je in het nieuws ontelbare beslissingen en gebeurtenissen. Maar hoe hangen al die feiten samen? Wat verandert er in de diepte? En wat valt daaraan te doen? Vaak ontbreekt de tijd of de juiste informatie om er echt bij stil te staan. Daarom start Hart boven Hard met de ‘Tina & Tamara On Tour’. Op één avond krijg je meer inzicht in wat er op het spel staat in onze samenleving van vandaag en morgen. Op dinsdag 7 november houdt de tour halt in Vooruit.

‘Tina & Tamara On Tour’ is een reizende inhoudelijke avondshow over de stand van deze tijd en de alternatieven voor morgen. In korte bevlogen lezingen tackelen sprekers cruciale thema’s, versterkt door artistieke interventies van al even bevlogen artiesten.

Tamara staat voor “There Are Many Alternatives Ready & Available”: er bestaan vele alternatieven. Tamara is de tegenhanger van Tina, “There Is No Alternative”. Dat is de vaste slogan van alle krachten die hun harde beslissingen doordrukken als de enige optie. Tamara ziet dat helemaal anders.

Extra informatie

di 07.11 - 20:00 Theaterzaal
lezing / talk
€8 / 6 / 4

#thinkVooruit

Credits

 productie / production: Hart boven Hard ism Vooruit