www.vooruit.be

*GEANNULEERD* Lize Pede & Tiemen Van Haver

Simple Song

NTGent (Arca) - Theater
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Na lang beraad hebben makers Tiemen Van Haver en Lize Pede beslist om de ontwikkeling van de voorstelling 'Simple Song' voor onbepaalde tijd stop te zetten.
 De zoektocht naar geëquipeerde repetitieruimte en infrastructurele ondersteuning voor de ontwikkeling van het project bleven steeds spaak lopen en er was een gebrek aan middelen en structurele subsidies voor DRIFT vzw, waaronder zij werken.

Je kan jouw tickets omruilen voor een andere voorstelling of kiezen voor terugbetaling. Gelieve ons jouw keuze en / of rekeningnummer door te mailen voor di 10.10.2017 via info@vooruit.be. Aarzel niet ons te contacteren indien je hierover vragen hebt.

Een surrealistische voorstelling zonder acteurs

De enige bewoner van de wereld in ‘Simple Song’ is een enorme prop plastic: die transformeert en neemt allerlei gedaanten aan. Een alledaags stukje materiaal krijgt plots een eigen leven en eist zijn plaats op in het gebied van het bezielde. Een bezwerende, surrealistische voorstelling zonder acteurs.

‘Simple Song’ is een visuele en sonore compositie, die langzaam uit zichzelf ontplooit en met elke stap haar associatieveld verbreedt. De voorstelling vorm een abstracte wereld op zich, waarvan de uiteindelijke wetten ontstaan in de verbeelding van de toeschouwer. ‘Simple Song’ is Barbapapa voor liefhebbers van Jonathan Glazer en Wasilly Kandinsky.

Lize Pede en Tiemen Van Haver maken zintuiglijke performances waarin ze de grenzen tussen beeldende kunst en theater opzoeken. Ze maken ongebruikelijke scenografische keuzes, met een grote aandacht voor licht en geluid. Met hun nieuwe voorstelling ‘Simple Song’ bouwen ze verder op de duistere beeldtaal uit hun meest recente werk ‘of Paul had er niet moeten zijn’.

Lize Pede (°1988) is actrice, regisseur en beeldend kunstenaar. Ze behaalde haar Master in de Beeldende Kunsten en Podiumkunsten aan KASK/ School of Arts Gent. Tiemen Van Haver (°1987) behaalde zijn Master Drama aan KASK/ School of Arts Gent en speelde in voorstellingen van Ontroerend Goed en verschillende (kort)films.

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Extra informatie

vr 08.12 - 20:00 NTGent Arca
theater
€18 / 16 / 14
org NTGent 

Credits

van & met: Lize Pede & Tiemen Van Haver