www.vooruit.be

Frank Boeijen

Theaterzaal - Pop, Concert
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid
vr 06.04.18 20:00 - 22:10 Theaterzaal
Prijssoort Rang 1
Voorverkoop € 25,00
bestellen

Zijn onmiskenbare stem, de liedjes uit het hart, zijn band die past als een warme jas. Frank Boeijen geraakt met zijn persoonlijke verhaal in het hart van de theaterbezoeker. Om daar vervolgens lange tijd te blijven. Want zijn teksten beklijven en de muziek vervoert. Hits van toen - 'Zwart Wit', 'De Verzoening', 'Zeg me dat het niet zo is', 'Koud in mijn hart' of 'Vaderland' - worden op een verrassende manier naar het heden gehaald. Een avond waarin de bezoeker een reis maakt door de tijd van de jaren 80 naar nu.

Frank Boeijen overtuigt keer op keer tijdens zijn theateravonden. Zowel muzikaal, tekstueel als in beleving. Hij speelt met zijn eigen oeuvre en het publiek wordt op zijn wenken bediend. Van bekende hits naar pas geboren liedjes, hij biedt met zijn band muzikale variatie voor in het rode pluche.

  • "Frank Boeijen weet met zijn theatertour als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling." - Popmagazine Heaven

Credits

org Rumoer - beeld (c) Peter van Hal