www.vooruit.be

Narcissister / Christeene

Balzaal - Concert, Performance
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid
vr 29.09.17 21:00 - 03:00 Balzaal
Prijssoort Ongenummerd
-26 € 10,00
+65 € 12,00
Abokorting 10% (17-18) € 12,50
Podiumhopper 17-18 € 9,00
-18 € 8,00
Basisprijs € 14,00
bestellen

####

Narcissister

In de schemerzone tussen dans, kunst & activisme

Treat yo’self. Of beter: please yo’self! Jezelf graag zien is hot, predikt de Brooklynse Narcissister. In september zakt ze met een delegatie sisters and misters af naar Vooruit om die blijde boodschap te verkondigen.

‘The Self-Gratifier’ (een film die de ‘Best use for a Sex Toy’ award kreeg), ‘Vaseline’, ‘Organ Player’ en ‘Burka Barbie’ zijn maar enkele van de titels waarmee Narcissister wereldwijd scoort. De enigmatische artieste creëert live performances en films in de schemerzone waar dans, kunst en activisme elkaar ontmoeten. Narcissister verkent thema’s zoals gender, ras en seksualiteit. Een knipoog naar fetisjisme en de link met multimedia is nooit ver weg.


Narcissister woont en werkt in New York. Haar deelname aan America’s Got Talent verbijsterde de jury én de rest van het land. Daarnaast was ze een van de re-performers tijdens Marina Abramovic’ retrospectieve ‘The Artist is Present’.

####

Christeene

Genderliquide hiphop trash en perverse punk

Christeene is naar eigen zeggen een drag terrorist en niet bang van occasionele seksspeeltjes. Christeene is vooral een menselijk urinoir van onbeschaamde seksualiteit. Genderliquide hiphop trash en perverse punk injecteert ze met rauwe intimiteit. Haar live shows bestaan uit twee backing boyz, bizarre maar ontwapenende ontboezemingen op scène, buttplugs met ballonnen, gestileerde kleerkasten uit de krochten van de maatschappij en verhitte discussies over het wel en wee van de wereld.

Christeene is een alter ego van de Amerikaanse performer Paul Soileau, ook nog te zien in Vooruit als Rebecca Havemeyer. Haar videoclips vallen geregeld in de prijzen op internationale LGBTQ+-filmfestivals en ze tourde met Faith No More en Peaches. En bonus: queen Christeene uitte op Twitter haar appreciatie voor het Belgische electrotrash duo Kenji Minogue. Kicking harrrd!

 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Extra informatie

vr 29.09 - Balzaal
21:00 Narcissister 
22:00 Christeene
performance / concert
€14 / 12 / 10 / 8
16+ 

#nightlife

Credits

vocals: Christeene - dansers / dancers: Dawg Elf & T Gravel