www.vooruit.be

Vooruit & Gouvernement present:

Infinite Bisous / Èlg

Gouvernement - Pop, Elektronica, Concert
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Onder het motto “Beter een goede buur dan een verre vriend”, slaan Gouvernement en Vooruit de handen in elkaar. Die samenwerking wordt al heel concreet in januari 2017, met een dubbelconcert van Infinite Bisous en Èlg.

 

++++

Infinite Bisous

Rory McCarthy verdient zijn brood als rechterhand van lofi-pophelden als Connan Mockasin, Mac DeMarco en LA Priest. De Amerikaan is daarnaast bezieler van het internetlabel Tasty Morsels, een virtuele vrijhaven voor zwalpende, psychedelica, funk en pop. Dat is exact wat je ook van McCarthy’s soloproject Infinite Bisous mag verwachten: bevreemdende, sexy lofi pop gedrenkt in een nevel van rode wijn. Toevallig Rory’s drink of choice: weet je meteen wat te trakteren als je hem na het optreden aan de bar aantreft.

 

++++

Èlg

Èlg, een uit Parijs afkomstig outsider-popgenie, trapt de avond af. Laurent Girard bleef enkele jaren geleden in onze favoriete hellhole Brussel haperen. Muzikaal schippert hij tussen weirdo Gainsbourg-achtige chansons, gedeconstrueerde vocale extravaganties en sexy avant-garde performance art. Girard bracht platen uit op labels als Kraak, Naszaphone, Hundebiss en Fonal en werkte samen met Jo Tanz en Ghedailia Tazartes - onder de naam Reines d'Angleterre.

 

Extra informatie

Credits

org Gouvernement & Vooruit