www.vooruit.be

Music For Mercy

Benefiet voor Mercy Ships

Concertzaal - Feest, Party
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

vzw Compagnie In Actie - een sympathieke club van vrienden met een passie om andere mensen te helpen - organiseert een benefiet en schenkt de opbrengst integraal aan de vrijwilligersorganisatie Mercy Ships.

Mercy Ships vaart met het grootste private ziekenhuisschip recht door zee naar arme regio's en biedt gratis operaties, gezondheidszorg en medische vorming aan. Aan boord meer dan 400 vrijwilligers die zelf hun reis en verblijf betalen!

Het wordt een muzikale avond en spetterend dansfeest met live optredens van "Hermitage" en "Coverband Diaz", aansluitend afterparty met Dj Poll Van Ghent.

Hermitage is een kleinkunst/popgroep uit Gent die akoestische muziek brengt. Heel geliefd in België, Nederland en Zuid-Afrika en al veel jaren bekende gezichten op de Gentse Feesten. Een streling voor het oor voor piano- en celloliefhebbers. Check hun optreden op de Gentse Feesten 2013 (Luisterplein)  De 7 bandleden van Coverband Diaz leggen allen hun passie in de weegschaal om er elke keer een stomend muziekfeest van te maken. Sterke muzikanten, sterke stemmen en qua stijl en nummers voor elk wat wils. Hier een voorsmaakje:


Dj Poll Van Ghent zorgt voor een plezante afterparty met muziek uit alle genres.
Ambiance verzekerd!

 

Extra informatie

Tickets en info van de benefietavond: www.compagnieinactie.be

Credits

 org Compagnie in Actie