www.vooruit.be

Star Warz

presents Neosignal X Eatbrain

Concertzaal - Feest, Party

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

De vorige editie van Star Warz was een samenwerking met het geprezen Kroatische Outlook Festival en Dispatch Recordings. Star Warz is dan ook fier nu te kunnen aankondigen dat ze dit jaar hun eigen stage zullen hosten op Outlook Festival. En dat is niet alles want ze zullen ook opnieuw een eigen stage verzorgen op Tomorrowland en dit op zondag, 30 juli. Voordat je hen opzoekt op één van deze, nodigen wij jullie alvast uit om ook devolgende party in de Vooruit mee te pikken.


Daarop worden deze keer de Neosignal en Eatbrain Drum ‘n’ Bass labels gefeatured. In hun meer dan 15 jaar lange bestaan, heeft Star Warz al zowat alle leidinggevende en opkomende labels en artiesten uit de Drum ‘n’ Bass scene over de vloer gehad en die traditie wordt in 2017 graag verder gezet.

Neosignal staat voor ‘nieuwe geluiden’ en dat is precies wat je op Neosignal Recordings vindt. Eatbrain profileert zichzelf als donkere, diepe, ongefilterde en onstuimige Neurofunk van de bovenste plank. Dat klinkt ons als een perfecte match in de oren!

Line-up:

Phace
Jade
Misanthrop
Agressor Bunx
L33
Omar Shaker
One87
La Junta
Hosted by Mc Mota & Mc Mush

 

Extra informatie

Tickets: €15 (vvk) / 19 (add)

Voorverkoop: Ticketbalie van Vooruit en alle FNAC & Brooklyn Shops
Online: www.starwarz.be/tickets & www.187-dnb.com

Credits

 org Nasty Mondays