www.vooruit.be

Cie Non Nova

L'après-midi d'un foehn

Minard - Performance, Circus, Kids
  •    
  •    
   
vorige
volgende

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Plastic zakjes in een wervelwind 

Eenvoudige plastic zakjes worden door een danser gevormd en verknipt. Met behulp van ventilatoren gaan de figuurtjes een eigen leven leiden. Een eerste figuur verkent de ruimte, maar al snel volgen er meer, groot en klein. Wat ontstaat is een feeëriek en visueel verrassend spel. Een luchtballet van gekleurde nimfen die doorheen de ruimte dansen en dwarrelen, gedreven door de magie van de wind. Een bijzonder spektakel op de tonen van muziek van Claude Debussy.

Compagnie Non Nova werd in 1998 opgericht door Phia Ménard, ondertussen een wereldwijd gevierde choreografe. Rode draad doorheen haar werk is de relatie met materies als ijs, water, stoom en lucht. In ‘L’après-midi d’un foehn’ vertaalt ze die fascinerende wereld naar een jong publiek.

 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Extra informatie

€12 / 8 (red)
4+
40 min

Credits

concept: Phia Ménard - assistent / assistant: Jean-Luc Beaujault - door / by: Silvano Nogueira- muziek / music: Ivan Roussel, geïnspireerd door / inspired by Claude Debussy - figuren / figures: Phia Ménard & Claire Rigaud