www.vooruit.be

Uitgelezen oktober

Met Lize Spit, Hagar Peeters, Karlijn Sileghem & Frank Vander linden

Balzaal - Debat / Gesprek
  •    
  •    
  •    
     
vorige
volgende

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

De beste boekentips uit de Lage Landen

Naast 15 miljoen verkochte boeken gingen er in 2015 zomaar eventjes 500 000 e-books over de virtuele toogbank. Een gigantische hoeveelheid lectuur om te doorploegen, een haast onbegonnen werk als lezer. Gelukkig is er nog het welbekende boekenprogramma Uitgelezen om je een handje te helpen.

Een gerenommeerd panel, met als vanouds journaliste Anna Luyten, vist de parels uit die enorme poel van boeken. Samen met enkele boeiende gasten leveren ze commentaar op de literaire actua, geven aanlokkelijke leestips en hebben het uitgebreid over de Boeken op Tafel. Presentatrice Fien Sabbe leidt alles in goede banen.

De eerste editie van dit 14de seizoen vindt traditiegetrouw plaats in het kader van FILM FEST @ VOORUIT en knipoogt uiteraard naar cinema. In het panel zetelt voor een keer ook Lize Spit, de meest besproken debutante van de laatste jaren. Haar bejubelde 'Het smelt' wordt binnenkort verfilmd door hetzelfde team als achter 'De helaasheid der dingen'. Ook Hagar Peeters - genomineerd voor de ECI Prijs én de Bronzen Uil - en actrice Karlijn Sileghem zetelen in de jury. Frank Vander linden (De Mens) verzorgt de muziek.

De Boeken op Tafel worden deze keer 'Vermoorde onschuld' van Dana Spiotta, 'Nummer 11', de nieuwe roman van Film Fest-jurylid Jonathan Coe en 'De rustelozen' van Linn Ullmann, de schrijvende dochter van regisseur Ingmar Bergman en actrice Liv Ullmann.

 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Extra informatie

€6 / 4 (red)
NED
ism De Morgen & Boekhandel Walry