www.vooruit.be

Pauline Fondevila

The Promise by the Sea

Op Locatie - Kids
  •    
  •    
  •    
     
vorige
volgende

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

Zeilen in de Gentse binnenstad

Thuis een kind rondlopen dat dol is op boten en schepen in allerlei maten en gewichten? Dan is ‘The Promise by the Sea’ helemaal iets voor jouw kroost.

De Franse artieste Pauline Fondevila trekt het Gentse binnenwater op met kleine Optimist-zeilboten, bootjes die bestuurd worden door kinderen van zeilclubs. Op de zeilen worden vooraf korte zinnen of eenvoudige tekeningen getekend. Samen vormen die zeilen een toevallig verhaal, een gedicht, een lied of een manifest. Als kleine piratenvlaggen verdedigen de zeilen het recht op veranderen, verkennen, verbeelden.

Aan de grondslag van ‘The Promise by the Sea’ ligt hetzelfde mechanisme als bij een kinderspel: de belofte van een betere wereld - eentje zonder volwassenen. Een installatie die alleen mogelijk is dankzij de clubs die de bootjes uitlenen en natuurlijk de kinderen die ze besturen. Mis dit waterspektakel niet.

 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Extra informatie

gratis
ihkv WILDEMANNEN WOESTEWIJVEN

beeld © Adrian Belbuzzi / L'Entorse

Credits

met & van: Pauline Fondevila - coproductie: L’Entorse (Rijsel) - in the frame of EX[S]PORTS co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union