www.vooruit.be

Laura Van Dolron

WIJ

Minard - Theater
 

Speeldata

datum tijdstip zaal prijs kaarten/beschikbaarheid

In tegenstelling tot wat eerder aangekondigd werd, zal ‘WIJ’ door Laura van Dolron solo gespeeld worden. Laura maakte de voorstelling samen met Steve Aernouts, maar tijdens het creatieproces bleek dat de inhoud het best tot zijn recht komt wanneer Laura de tekst alleen op scène brengt. Bedankt voor je begrip.

 

Filosofische stand-up met stekels

Er staat een terrorist voor mijn neus. Hij is bereid te sterven voor zijn geloof. Terwijl hij wat morrelt aan zijn bommengordel vraagt hij: “Waar staan jullie voor?” Het is zo’n vanzelfsprekende vraag dat ik het niet kan uitleggen.

De Nederlandse Laura van Dolron staat bekend om haar frisse, eerlijke stand-upvoorstellingen. Daarin wisselen humor en filosofische diepgang elkaar in een razendsnel tempo af. Na haar succesvolle doortocht in Vooruit met de voorstelling ‘Liefhebben’ - waarin Laura onderzocht wat liefde is - gaat ze deze keer een dubieuzer begrip te lijf. Want wat bedoelen we met het woord WIJ? Wie zijn die WIJ? En hoe bepalen we wie daar bij hoort en wie niet? Een confronterend maar helend stuk over de gevaren en geneugten van ons ‘wij-gevoel’.

Beluister hier het interview met Laura van Dolron op de Nederlandse zender NPO Radio 1.

 

 

Koop tickets aan voordeligere prijs

Vanaf 3 tickets geniet je van een voordelig tarief. Stel zelf een abonnement samen met minstens 3 events en krijg een korting tot 20%.

Button bestel abonnement

Extra informatie

€16 / 12 (red)
NED

beeld © Michiel Hendryckx

Credits

tekst: Laura van Dolron